A rendőrök közigazgatási eljárás keretében azonosították a Ráday utcai kollégiumban szerda este keletkezett tűz áldozatát, az elhunyt egy 47 éves veszprémi férfi – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A tűz következtében a Károli Gáspár Református Egyetem Ráday utcai kollégiumának épülete használhatatlanná vált. Az érintett diákok elszállásolásáról sikerült gondoskodni, a vizsgaidőszakot felfüggesztették.

47 éves veszprémi férfi a budapesti kollégiumtűz halálos áldozata

Fotó, címlapi kép: MTI/Mihádák Zoltán

Bogárdi Szabó István, a Dunamelléki Református Egyházkerület püspöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: miután az utolsó tűzfészkeket is eloltották, egyértelművé vált, hogy használhatatlan lett az épület hátsó, kollégiumi része. A második és a harmadik szint teljesen kiégett, az oltás pedig a többi szintet is súlyosan károsította.

Orbán Viktor a nap folyamán megtekintette a leégett kollégiumot, ekkor közölték vele, hogy egy négygyermekes családapa lehet az áldozat.

(MTI)

Itthon - 2020. July 14., 12:53
Orbán visszatért a könyökpacsihoz
Itthon - 2020. July 14., 15:15
Orbán Viktor levelet írt a francia államfőnek
Itthon - 2020. July 14., 14:25
Elbúcsúztatták Bálint gazdát – fotók

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@papa.49: Az a hír járja, hogy levelező tagozatos hallgató volt. Nekem csak az gyanús az egészben, hogy az utóbbi fél évben, minden egyes hónapra esett egy köz intézmény, párt iroda, idősek otthona, avagy kollégium. Rakja már föl valaki az elmúlt 10 évben fél év alatt mikor volt ennyi akár gyanúsnak tűnő tűz eset. Valami olyasmi mint az első orbán kormány idejében az a sok robbantás, amit ugye tudjuk kirendelte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Eladott Ország: A Fidesz Magyarországot és a magyarságot szolgálja. Hatalmas szerencsénk van, hogyÍOrbán Viktor a miniszterelnökünk!
Eladott Ország
@Shikari: Ilyen országpusztító bűnöző, rabló kormánya nem volt még ennek az országnak Szent István óta! Börtönben rohad meg! https://uploads.disquscdn.com/images/d64c1623...
Európa legszegényebb országa Bulgária után Magyarország. Erre [email protected] lehet büszkének lenni ?! Ló[email protected]!
Shikari
@Eladott Ország: Orbán Viktor a magyarság nagy szerencséje. Más már csődbe juttatott volna bennünket.
Eladott Ország
@Shikari: Minden gazdasági elemzés, számadat, az b*zmeg, az. Hogy nem szakad ránk az a penetráns hazugságokkal kitapétázott szittya magyar ég és nem dőlnek ránk a sejjdekurvajónekünk plakátokkal teleaggatott lámpavasak, hogy a notórius mellébeszélő, valósághamisító, tényeket tagadó, számokat és statisztikai adatokat bagatellizáló, szelektíven elhallgató, indokolatlanul mellet döngető gazemberségnek soha nem lesz már vége. Az ezeréves történelmünkön kívül már mással nemigen verdeshetjük a horpadt mellünket. A győztes, sikeres csapat, a gazdasági ésszerűség a kormánypropagandán és a személyiségzavar fején kívül sehol nem mérhető. Mert el lehet törölni a létminimumot és akkor nincs szegénység, mert azt lehet mondani, hogy az ingatlanpiac trendjei nem nyújtanak hiteles képet a vagyoni helyzetről, tehát a senki által meg nem választott Európai Központi Bank kösse fel magát, de a helyzet az, hogy csórók vagyunk, egyre csóróbbak vagyunk, miközben azért fizetünk adót és 27%-os rekordáfát, hogy a Blaháról megüzenjük Brüsszelnek, hogy mi így szeretünk élni. Az a büdös nagy helyzet, hogy 5-6 év alatt az unortodox gazdaságpolitikánk oda vezetett, hogy a kitartó néphülyítésbe csomagolt korrupció a régió és Európa sereghajtói közé katapultált úgy, hogy ugyanazok a fejlődési lehetőségeink voltak, mint mindenki másnak. A rendelkezésre álló források ésszerű (re)disztribúciója és a piacpárti intézkedések helyett az állampárt mindent megadóztatott, mindent központosított, mindenbe beleugatott és a házi oligarchák között oszogatta szét a monopolizált javakat. Következésképpen Putyin seggének nyaldosása közben mára ánuszrózsán fejeltük a szlovák gazdaságot is, ami azért nem éppen kis teljesítmény. Maradnak a lózungok, az egyre agresszívebb plakátkampányok, amikből pontosan lehet tudni, hogy napról napra szarabb a helyzet. Minél jobban üvölt a propaganda, annál nagyobb a szar. Ez itt csak egy szelete a pöcegödörnek. Ha nem a fényestekintetű segglyukából nézzük, mindenhonnan pöcegödör ez.
Shikari
@Eladott Ország: Igen nagy utat tettünk meg a szoclib ámokfutás után. Amit azok a szemetek tönkretettek, most hozza helyre Orbán!
Eladott Ország
@Shikari: Valóban nagy utat tettünk meg, Európában, Bulgária után Magyarország a legszegényebb. Magyarországon az egy főre jutó tényleges fogyasztás (AIC) mindössze 62 százaléka volt tavaly az uniós átlagnak, ez ráadásul rosszabb az előző években mértnél – derül ki az Eurostat összesítéséből. Az életszínvonalat tekintve csak Bulgáriában rosszabb a helyzet, ott 54 százalékos az a mutató, míg Horvátországban szintén 62 százalék. Figyelemre méltó, hogy amíg Romániában 2015-ben – amikor Magyarország 63 százalékon állt – az AIC 58 százalékos volt, 2017-re már 68 százalékra nőtt. https://hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_m...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. July 14., 08:58
Konzerveket hív vissza a gyártó
Szórakozás - 2020. July 14., 08:41
Vasvári Vivien bugyija szinte semmit sem takar