"Annak ellenére, hogy „kaptunk új felszerelést”, a fektetőben a kis kórteremben nincsenek monitorok, és a III/3-as vizsgáló betegellátásra alkalmatlan, semmilyen szükséges felszerelés nincs benne, senki nem tölti fel a kifogyott készletet. Így a hosszú hétvége valamelyik napján nem volt benne EKG, vérnyomásmérő mandzsetta, infúzió, Heparin, branül ragasztó, lázmérő, és még pár dolog, ami most nem jut hirtelen eszembe. Csak pont az i-re, hogy a vérnyomásmérő és a pulzoximéter egyszerre nem használható. (...) A III/1 „új” monitorja is kritikán aluli, a transzport monitort pedig örömmel láttam, hogy végre más is használhatatlannak minősítette és eltüntette, miután egy teljes napot végigriasztott. Újat viszont nem láttam, csak az üres helyet… "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: görbetükör
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Be kellene már látnia ENNEK a személyiségzavaros egyénnek, hogy az a PÁLYA amelyre rátévedt nem neki való. Remélhetőleg már érzékeli, mert a PÉNZ-, ÉS HATALOM MÁMORÁBA belegebed!
.
Ötletszerűen ad, elvesz FOLYAMATOSAN ÉLETEKET!
.
Rongy'Ő, mongy'Ő
.
--- Orbán Viktor a hatalomról 1995
.
www.youtube.com/watch?v=1xIh97rkwI8
.
PATÓ PÁL módjára nem lehetne egy ORSZÁGOT vezetgetni KORMÁNYPROGRAM nélkül úgy, ahogy MEGENGEDIK neki azok, akik ÉRTENEK is az alágazatokhoz!
kereső
Ezek azok az eszközök, amelyek már másnap előkerültek??? valamelyik raktárból, miután Zacher főorvos fellált a székéből? Akkor már érthető,miért is porosodtak egy honvédségi raktárban.Már csak egy kérdésem van: ki -és mikor, mennyiért vette meg -és kitől!!- ezeket a használhatatlan eszközöket? Hende?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.