Az ATV számolt be, arról hogy, felvette a harcot egy nyírségi jegyző a nyugdíjért fiktíven bejelentkezők ellen, a lépése nem csak a nyugdíjakra lehet hatással, hanem a településen választási csalásokat is felszámolhatja. Nyírmeggyesen több esetet is vizsgál az ügyészség. A falu jegyzője szerint az ellenőrzések igazolják, hogy Ukrajnából fiktíven jelentkeznek...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Szerintem ezt a jegyzőt fogják letartóztatni..
namihami
Biztos az lesz a poltozás eredménye, hogy a jegyző az, aki fiktíven van bejelentkezve.
A voksok érv3nyesek. Különben az egész választás eredménye (más szavakkal:: csalás, sumák, voksvásárlás és csak a képzelet szab határt y variációknak) mehetne a levesbe.
juttka
@Nessy: Már ki kellett volna, hogy verje, a fiktív bejelentkezésekről már a választások előtt tudtunk, nem hiszem, hogy pont a Polt ne hallott volna róla.
solidedge
A jegyző elkeseredett ember lehet ha az öngyilkosságnak ezt a formáját választotta.
Nessy
@solidedge: Lehet, hogy elérte a nyugdíj korhatárt.
relatív
A törvénytelenségekről, illegális kifizetésekről, a voksolások illegális voltáról hivatalos feljelentés volt. A magyar hatóságok - a 2/3 nyilvánvaló elveszését féltve - nem foglalkoztak a csalássorozattal, mint annyi valós ténnyel,mely a jelen adminisztrációjának törvénytelenségeire vonatkozik !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.