Megkezdődtek Andy Vajna temetésének előkészületei a Fiumei Úti Sírkertben.

A Blikk szerint Demján Sándor üzletember és Madarász Viktor festőművész sírhelye környékén lesz a pavilon nyitott oldala, és vélhetően az Árkádsor, a Görgei Artúr sétány felé esik majd Vajna sírhantja.

A lap úgy tudja

kormányzati közbenjárásra nyílt meg a 19-es parcella, amely nemcsak előkelőbb, hanem zárt körű búcsúztatás rendezésére is alkalmasabb.

„A család kérésére a temetéssel kapcsolatban nem adhatunk semmilyen felvilágosítást” – közölte a Fiumei Úti Sírkertet kezelő Nemzeti Örökség Intézet Főigazgatói Kabinetének sajtófőnöke,

Andy Vajna január 18-án este régi barátjával találkozott, akinek bevallotta, a közelmúltban rosszul lett, ezért kórházba ment, szerencsére még épp időben.

Látogatási tilalom lesz Andy Vajna temetésekor a Fiumei Úti Sírkertben

Fáradtnak érezte magát, aminek nem tudta az okát. Szombaton is baráti társaság szórakoztatta Andy Vajnát, akit a rákövetkező hajnalban ért a halál.

A filmügyi kormánybiztos 10 évvel ezelőtt győzte le rákbetegséget, de utána többször is műteni kellett más betegség miatt.

Egyébként a producer szülei és egyetlen gyermeke is a Los Angeles-i Westwood Village temetőben nyugszanak.

Cikk- és címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

(Blikk)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@wpym: Talán mert nagyjaink részt akarnak venni a temetésen és félnek az emberektől. Még jó, hogy a kerületet nem zárják le!
Félnek, pedig övék a többség, övék a hatalom, övék a törvény, övék a fegyveres erő, mégis félnek.
A lelkiismeret mindegyiknél nagyobb úr ám!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@karma1: Mit gondolsz miért írtam ,,öten ültek a mellén,, )))))))))))))
papa.49
@yazo64: Hú de szép pár, olyan egymásnak valók, meg az enyészetnek ))))))))))))))))))))))))))
karma1
@yazo64: JAJ! Az ordoguzes miatt gondoltal erre? Asszem, ez a kormany kifejezetten gyujti a testi-lelki elferdulteket. Mig Amerikaban nemcsak a tudas, a belso tartas fontos, de a kulso megjelenes is. Elnoknek is lehetoleg nagyon magas ferfiakat valasztanak, - asszem ebben a palmat Reagan elnok vezette, o volt a legmagasabb. Vagy meg kell nezni a kanadai kormanyt, - fiatalok, szepek, es tele vannak nokkel. Nalunk meg olyanok vannak a kozeletben, mint kuszaszem, kancsimarcsi, elallofulu kasler, a miniszterelnok torpe es pokhasu, nemethsziszit latva a gyerekek visszamaradnak a fejlodesben, selmeczi gabikat meg a plasztikai sebesz ferje se tudta ravenni arra, hogy megmutesse a fogat, maradt "kuszafog" gabika,...es a sajtosuk a 888-as gnom gfodor...Es ezekkel ment fol a Varba...
Eszembejut Rejto Jeno, amikor a Piszkos Fred a kapitany-ban a malaj bemutatja "nepe javat", amit ugy ir le az iro, hogy" a malaj nepenek szine javat latva ez az uralkodo lehet a vilagon a legszegenyebb kiraly"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.