Pablo Casado, a spanyol Néppárt elnöke csütörtök délután telefonon megbeszélést kezdeményezett Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

Orbán: Magyarország a spanyol álláspontot támogatja Venezuela ügyében
Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI

A két pártelnök egyeztetésének témája a venezuelai helyzet volt. Az Európai Néppárt tagjaiként az ügyben teljes egyetértés volt köztük – mondta Havasi Bertalan.

Orbán Viktor leszögezte: Magyarország a spanyol Néppárt álláspontját osztja.

Eszerint Nicolas Maduro venezuelai elnöknek azonnal távoznia kell az ország éléről, az európai országoknak pedig el kell ismerniük Juan Guaidó ideiglenes államelnökségét.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Te szerencsétlen SÍNBOHÓC ne avatkozz bele a más dolgába , MI KÖZÖD HOZZÁ !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Ja. A "spanyol véleményt" osztja. Véletlenül se a németet vagy a franciát, ami ugyanaz, mint a spanyol! Mert milyen lenne már Merkellel meg Macronnal (!) egyetérteni! Gyáva opportunista faszok. uploads.disquscdn.com/images/cc9a488b8ecad4d841927e8aa75e955c075ffe3a2b2ca49e8a297eed30a74a5b.jpg?w=600&h
human
@Eladott Ország: Hehe. Nekem is ez tűnt fel. Nagyon fontos, hogy hazafele hogy tudja kommunikálni az egészet. Azért ügyes. Profi tanácsadói vannak.
kereső
@Eladott Ország: És még csak véletlenül sem az Európa Parlament álláspontját- ami ugyanaz,mint a spanyol EPP vezető álláspontja. Nagyon megy már az a "kállai kettős".
Eladott Ország
@human: Orbán Viktor gyáva. Sumák. Azt gondolja, hogy a maga által kialakított állítólagos imázsán csorba esik. Azon már nem. A magyar miniszterelnöknek nem arculata, hanem csak nagy arca van. Pedig az övéi rohadt sokat dolgoznak azért, hogy a közképe elfogadható legyen. Nem az. Sem itthon, sem a nagyvilágban.Milliárdokat szór el konzultáció néven csúfolt levelezgetésekre, sőt, ki tudja, miből fizette ki a híveitől pénzt kolduló leveleket. Annak eredménye pedig olyan, amilyet ő akar. Kisebbségi véleményt emel állami rangra az orbanizmus. Közpénzen kiplakátolja az országot a Fidesz-kotta szerint: gyűlölj minél több embert, aki nem veled van! Ott érzi jól magát, ahol csókolgatják a kezeit, ahol bamba szájtátással bólogatnak őfelségének. Az unióban nem díjazzák nagyságát, sőt, láttuk többször, hogyan tekintik levegőnek, hogyan marad le közös fotókról. Nem az ő világa a demokratikus Európa, úgy kering benne, mint a kerge birka.
kokopelli
@kereső: ...tudja,hogy miről van nagybaszó? Vakkant mint a "Bogáncs" ha megzördül
valami! Nincs semmi dolga,de az leköti őt!?
(...egyébként,hová lett a nyaka? Dunsztosűveg lett a daliából?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.