Elismerte, hogy az állományt foglalkoztatja a jövedelem. Engedjék meg, hogy kinyilatkozzam, igenis tudunk arról, hogy az állományunkat foglalkoztatja a jövedelem. Nem az újságból jövünk erre rá. Ezt Balogh János országos rendőrfőkapitány mondta egy szerdai ünnepségen Kiskunhalason, ahol az új határvadász-laktanyát adták át. Balogh vezérőrnagy magasabb béreket egyelőre nem ígért, csak kitartást kért a rendőröktől. Azt üzente az utóbbi időben egyre hangosabban elégedetlenkedő állománynak, hogy a rossz fizetés „nem magyar specialitás, egész Európában hasonló kihívásokkal küzdenek a rendvédelmi szervek”. A főkapitány azért hozzátette: biztos benne, hogy belátható időn belül biztosítva lesz a rendőrök magasabb megbecsültsége. A kormány 2017-ben és 2018-ban közel 100 milliárd forintot biztosított a rendőrségnek a migráció ürügyén létszámbővítésre és eszközbeszerzésre, amiből jelentős összeget költöttek például a gépkocsipark átalakítására.

(Forrás: 24.hu, karma1 által)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Es volt pofaja azzal takarozni, hogy azert nincs penz, mert mas orszagokban is ez a problema! Es nem szakadt a fejire semmi, de egy ideges sokgyerekes rendor se puffantotta le ott helyben!

Van egy itteni szomszedom, aki rendor, (kulonben holgy az illeto), aki sajatmaga altal EGYEDUL vasarolt hazban el, 2 eves terepjaroja van, es egy 2 napos szolgalat utan 4 nap piheno jar neki!!! NEGY NAP PIHENO! A 2 napos szolgalata is ugy van, hogy egyszer 12 ora szoli, aztan hazajon, a masodik napot otthon tolti "on call"-on, vagyishogy behivhato szukseg eseten. Magyarul: 12 ora munka+ 108 ora pihenes, ha makja van es nincs behivasa!
Hogy meri ez az artany hivatkozasi alapnak hozni mas orszagok berszintjet?
Tanuljak mar meg, hogy a magyar egyszeruen meg szeretne elni, penzt szeretne keresni a munkajaert, es ez mindig az arak fuggvenye kell, hogy legyen: szabadpiaci arak mellett jo jovedelem, = biztos megelhetes.
Elmegy ez a sok rohadt hazudozo a rak farkara...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
TASzSz
"Egy tábornok fizetése 1,050,000 Ft, ezen felül egyéb juttatások: sofőr, titkárnő, negyedéves prémium, stb. Ezen nincs mit jvítani!" Lázár János 2002
rdos
Kitartás! Olyan ismerős. Ja? Megvan! Nyilas köszönés-köszöntés-tisztelgés volt? :-)

Hogy jön ez ide? Amikor "rendvédelmi dolgozóktól" utoljára kitartást kértek, annak nem lett szép vége. Tudja ezt Balogh János országos rendőrfőkapi?
kereső
"A kormány 2017-ben és 2018-ban közel 100 milliárd forintot biztosított a rendőrségnek a migráció ürügyén létszámbővítésre és eszközbeszerzésre, amiből jelentős összeget költöttek például a gépkocsipark átalakítására."- sajnos azzal nem lehet jólakni, meg a csekket se befizetni, meg a gyereknek cipőt venni, meg ezzel sem:"A főkapitány azért hozzátette: biztos benne, hogy belátható időn belül biztosítva lesz a rendőrök magasabb megbecsültsége."-már az életpályamodell is milyen jól sikerült!
karma1
@kereső: Hat igen, kaja nelkul talan el lehet elni egy honapig is, - viz nelkul csak nehany napot. Viszont miben is gondolkodik a NER??? Mindig a JOVOBEN! Itt mindig minden csak LESZ, egyszer, belathatatlan idon belul, de sohasem a jovo honap 31-ig, vagy egy heten belul, - erre meg igeretet sem tesznek.
Tudja vajon ez a [email protected], hogy egy gyerek nem tudja, miert kell eheznie, es lehet, hogy a lelkes rendor papa ehezik, fazik, bliccel a buszon, de ne akarjon mar abba is beleszolni, hogy a gyerekek meg a felesegek is ehezzenek, esetleg az idos szulok, akikert egyre nagyobb felelosseget kell mar vallalniuk...
Egy kisgyerektol ne kerjen kitartast, megertest, ne igergessen nekik eletpalyamodellt, mert egy szelet zsiroskenyer vagy egy tal etel sokkal nagyobb segitseg lenne,
Telne a Ghanaba szant penzbol...
Mocskok...:o(((
papa.49
Nosza rendőrök tartsátok ki a kapitányotokat a 10. emeletről, aztán majd valami csak lesz ))))))))
Ilyen pofátlan dumát ez már mindennek a teteje, a főkapitány gondolom minden hónapban megkapja rendesen a MEG SE SZOLGÁLT bérét, mert az a parancsnok aki szarba hagyja a ,,beoit,, nem érdemel semmit, már pedig itt pont erről van szó !!!
kereső
@karma1: a "mocskok"- közel se fedi le mindazt, amit ezek képviselnek.Aljas,alávaló emberi utánzatok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.