A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demoratikus Koalíció (DK) elnöke újra elismerte, hogy az ellenzék együtt iratkozott fel a Soros-listára.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte pénteken az MTI-vel, hogy Gyurcsány Ferenc a DK köztársaság napi megemlékezésén meg azt mondta, a hazafiaknak és demokratáknak, függetlenül attól, hogy honnan jöttek, közösen kell szembeszállniuk Orbán Viktor rendszerével.

A Fidesz reagálásában azt írta, ezzel Gyurcsány Ferenc ismét egyértelművé tette egyértelművé vált, hogy az ellenzéki politikusok a hatalomért mindenre képesek:

a baloldal "gátlástalanul összeállt a náci, antiszemita Jobbikkal, és együtt iratkoztak fel a Soros-listára", hogy bevándorlóországot csináljanak Magyarországból.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért néha talán némi magyarázat, cáfolat nem ártana a fidesz részéről, a felsorolt témákban! Vagy olyan nincs? Ennyi a szellemi kapacitás? Soros lista, Soros kampány, Soros bérenc? Ennyit még egy csekély értelmű papagáj is meg tud jegyezni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Matekból valószínűsíthető, hogy a JOG-ÁSZOK matematikai analfa BÉTA, GAMMA, DELTÁK, de szeretnének ŐFÉLESÉGÜK úgy szuperálni 87 éves korukban, mint AKIRE rácsimpaszKODOTT egy TŐK FEJ BEJ, akinek LEPERKÁLTA, hogy politikát tanulhasson!
.
De így!
.
Ne röhögtessék ki magukat, ha tudják mi az a FORDÍTOTT ARÁNYOSSÁG:
.
videa.hu/videok/emberek-vlogok/orban-viktor-es-a-gyuloletkelto-bevandorlok-dk-fidesz-ZGZ11DQZPibuFJzk
.
OrBÁN, OrBÁN, OrBÁN, OrBÁN, aki egy 87 éves tiszteletreméltó gatyája mellől kelti a FÉLELMET, elterelendő kisded játéknak nem nevezhető BALHÉIRÓL!
Nessy
Azért néha talán némi magyarázat, cáfolat nem ártana a fidesz részéről, a felsorolt témákban! Vagy olyan nincs? Ennyi a szellemi kapacitás? Soros lista, Soros kampány, Soros bérenc? Ennyit még egy csekély értelmű papagáj is meg tud jegyezni!
Eladott Ország
Anélkül, hogy relativizálni akarnám a vállalhatatlan sötétséget, azt mindenképpen figyelmébe ajánlanám a rikácsolva méltatlankodó, szemöldökét vérmesen ráncolgató fideszes elvtársaknak: lehet, hogy nem tűnt fel nekik, de az, amit a Jobbik egyes képviselői haveri-baráti-családi rendezvényeken, vagy a kocsmaasztal fölé borulva megengednek maguknak, az a politikai korrektséggel leszámoló, homogén orbáni illiberalizmus legfőbb politikája. Nem otthon a négy fal között csinálják, hanem kitapétázzák vele az országot. Nem magánerendezvényeken kérkednek a szénné égett disznóra firkált Soros-metaforával, hanem fellökik a Facebookra. Nem óva intenek a más kultúrájú emberek gyűlöletétől, hanem üdvözlik a hangos, érthető önbíráskodást. Nem elítélik a rasszista, kirekesztő, megbélyegző rigmusokat, hanem imába foglalják a politikai korrektséggel való leszámolást. És hogy mi a tanulság? Nincs. Magyarország háromszor kétharmados kormánypártját egy köpönyegforgató érdekszélsőjobbos vezeti a szakadék fele, miközben a második legnagyobb párt aktuális vezetője sikertelenül próbálkozik megtagadni zsigeri, szélsőjobbos lényegét. Bezzeg ha Sneider migránsokat korbácsolt volna meg az esküvőjén, most ő lenne a Fidesz tiszteletbeli elnöke. Így viszont zavartalanul dübörög a szemforgatás: páratlan napokon gyógyítani akarják a melegeket és az egészséges nemzeti identitás megvédésére hivatkozva köpködik a bevándorlókat, páros napokon meg azon háborognak, hogy a politikai ellenfeleik homofób, rasszista, antiszemita gecik. Ez akkor is durva lenne, ha közben nem lopnának.
Yoda69
Hat ez eleg izzadsagszagura sikeredett a fideSStol.
Azert tobbet vartam toluk, ha mar 24 milliardot kifizettek az adofizetok penzebol a gyuloletkelto propagandajukra.
kokopelli
@tudode: nekik soha nem jutott volna eszükbe,mert annyira "primkók",hogy a hü-
lyeséget is importálniok kellett! Két világhíres gyűlölet-mestert kellett szerződtetni,
mert még ahhoz is f@ßok voltak,holott a magyar azt az egyet tud világszínvonalon:
utálni! Nekik kellett megrendelésre a Soros Gy,-öt utálatosképként eladni! Az egy-
bites fideszmarhák legelték a baromságot,mint a lóheré!
@Nessy: ..ha a fideszes horizont olyan széles,mint az ökör seggének jobb-és bal
partja,akkor a kereslet és kínálat stimmelt! Érdekes hogy a két szerkeztőt minden-
ki ismeri a világon mint aljas ß@rkeverőket,de a Fideszt nem! Szerencsés világ!
csa-csa
Gyurcsány Ferenc a DK köztársaság napi megemlékezésén meg azt mondta, a hazafiaknak és demokratáknak, függetlenül attól, hogy honnan jöttek, közösen kell szembeszállniuk Orbán Viktor rendszerével.

A Fidesz reagálásában azt írta, ezzel Gyurcsány Ferenc ismét egyértelművé tette egyértelművé vált, hogy az ellenzéki politikusok a hatalomért mindenre képesek:

a baloldal "gátlástalanul összeállt a náci, antiszemita Jobbikkal, és együtt iratkoztak fel a Soros-listára", hogy bevándorlóországot csináljanak Magyarországból.
BÁR A VÁLASZTÁSOK ELŐTT FOGTAK VOLNA ÖSSZE!! ( pl. akár DK, LMP, MSZP) TALÁN NEM NYER A FIDESZ KÉTHARMADDAL!!
tudode
@kokopelli: .
Azért többször fel kellene ELEVENÍTENI milyen módon NULLÁZTÁK le a parlamentet:
.
--- 2018. 12. 12. Tordai Bence élő a Parlamentből - a rabszolgatörvény szavazásán
.
www.youtube.com/watch?v=waUmeFwPL_s&t=210s
.
Elismerés illeti Tordai Bencét, azért "is", mert BEMUTATTA micsoda VASTAGBŐR van EZEK ARCmásán:
.
Érdemes megnézni azt is, hogy micsoda AGYMOSODÁJA van ennek a kiCSODÁKNAK:
,
---- Soros, Brüsszel, migráns - Vitázik a Fidesz, 1. rész
.
www.youtube.com/watch?v=kOvsImFrhC0
.
Közzététel: 2019. febr. 1.
--- Véres polgárháborútól félti az országot a fideszes propagandista - Vitázik a Fidesz, 2. rész
.
www.youtube.com/watch?v=SNHl7AzomkA
.
Legjobb védekezés a TÁMADÁS? de ennyien!
.
Dili KULIPINTYÓT csinált az egész országból ez az ILLEGITIM fazon!
kereső
Akkor feliratkozott több mint 2864000 ember a listára, ennyi ugyanis az ellenzéki szavazók létszáma- mármint a parlamenti ellenzéki pártoké.És akkor még hozzá se számoltam a Momentum szavazóit. Nem csak a pártok az ellenzék!!
Lepényleső
...a már évtizedekkel ezelőtt rajta levő legfelső fydes vezetők után? Nem hallatszik ez egy
kicsit bután?
tulipan
Remek. mert akkkor legalább teljesen elkülönülhetnek, ezektől az állandóan gyűlöletkeltésre aspiráló, szélsősgéges narancsos hiénáktól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.