Februárban jelenti be Orbán a nemzeti konzultáció eredményeiből levont "tanulságokat", és a Fidesz terveit a családokkal. Úgy tűnik lesz főállású anyaság is. Nem lehetetlen egy nagy erejű, eddig ismeretlen új elem bevezetése. Ezt meg fogjuk oldani – fogalmazott Orbán Viktor sejtelmesen a Kossuth rádiónak azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehetne még több gyerekszülésre rávenni a magyar nőket. A legutóbbi nemzeti konzultáció kérdéseiben ott lehet a megoldás, hogy mire készülhet az Orbán-kormány: ott ugyanis rákérdeztek, hogy támogatnánk-e, hogy az állam elismerje a főállású anyaság intézményét, és állítólag a válaszadók 93,7 százaléka – állítólag 1,27 millió ember – igennel felelt erre. Hogy a főállású anyaság lehet az új elem, arra utalnak más jelek is. Az egyik kormányközeli lapban, a Magyar Időkben jelent meg januárban egy részletes cikk A főállású anyaság feltételei címmel, mely a Benda József-féle Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom érveit és elképzeléseit vonultatja fel. Benda...

Forrás: estiujsag.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbán egy barom! Ha és a mennyiben lehetőséget akarnak adni azoknak, akik főállásban akarnak háztartást vezetni, akkor biztosítsák azt, hogy a férjek el tudják tartani a családjukat! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.