Végsőkig tartó harcot ígért hallgatóságának az idei évre a Jobbik szombati budapesti évadnyitó rendezvényén Sneider Tamás pártelnök. Ott volt az LMP társelnöke is.

Végsőkig tartó harcot fogadott a Jobbik vezetője

A Jobbiknak óriási felelőssége van abban, hogy a 21. századi pártokat egységbe forrassza – jelentette ki, hangsúlyozva: ez nem megszűnést, hanem közös munkát jelent a jelenlegi rendszer felszámolásában.

Hozzátette, hogy csak azokkal a parlamenti pártokkal hajlandóak együttműködni,

amelyek elfogadják a parlamenti demokrácia működését, valamint támogatják az elmúlt harminc évet átvilágító törvény létrehozását.

A három évtizeddel ezelőttihez hasonlítva a jelenlegi helyzetet, azt mondta: nem csupán kormányváltásra van szükség, hanem

"új rendszert kell létrehoznunk".

A Jobbik lelke egyetlen egy szó: az igazság – fogalmazott, hozzátéve, ő harminc éve is az igazságért küzdött és harminc év múlva is azt teszi;

"nem fogunk meghátrálni; harcra fel!"

- mondta.

Végsőkig tartó harcot fogadott a Jobbik vezetője

A szorgalomra és tudásra alapozott jövő fontosságát hangsúlyozva Sneider Tamás kijelentette, hogy Skandinávia és a nyugati világ államait kell például vennünk, ahol a hibák dacára is sokkal jobban működik a társadalom, mint Magyarországon.

A maguk elé tűzött feladatok között említette a szervezet megerősítését, a taglétszám növelését, politikai céljaik közé sorolta a parlamenti házszabály és a hazai választási és médiarendszer demokratizálását, a független bíróságok megteremtését, a pártfinanszírozás újraszabályozását, az európai ügyészséghez csatlakozást és egy korrupcióellenes vádhatóság létrehozását említette.

A pártot és személyét ért támadásokról szólva arról beszélt, a legerősebb ellenzéki párt elnöke lesz kitéve a legnagyobb mértékben az "ármánymédiának", majd azt üzente Orbán Viktornak, hogy

"emberére talált, engem nem fog megfélemlíteni".

Gátlástalanul gonosz, mindenre elszánt szolgahadak rabolják országunkat, teszik tönkre nemzetünket, de mi kitartunk – jelentette ki, hangsúlyozva, akkor sem adják fel a harcot, ha a nagyvilágtól csak ígéretek érkeznek segítség helyett.

Sneider Tamás szerint Orbán Viktor rendszerét csak egy szociális nemzeti néppárt győzheti le, mert a magyarokat konzervatív, hagyománytisztelő látásmód jellemzi.

A Jobbikot nevezte beszédében a magyarság egyetlen komoly reményének, hangsúlyozva: akárhogyan is próbálják ellehetetleníteni működésüket, mindig meg fogják találni az ellenállás módját.

Végsőkig tartó harcot fogadott a Jobbik vezetője

A mintegy fél ezres hallgatóság soraiban ott volt Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke – neki az üzenték, hogy

"merjünk egyetérteni abban, hogy nem kell mindig mindenben egyetérteni".

(MTI)

(Fotók: MTI/Máthé Zoltán)

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Évekkel ezelőtt megmondtam, hogy a fideszt a saját radikáljai fogják végül vasvillákkal kirángatni a parlamentből. A "saját" nyilván már csak az anyjukat eladó patkányokra igaz, akiket kivásároltak új pártként a jobbikból. Soha nem lennék jobbikos, de azt hiszem mára bizonyították különbek Orbán elvtelenségénél. Igen, nem kell egyetértenünk mindenben és ebben is egyet lehet érteni..talán ez ma a demokrácia egyik legfontosabb alappillére
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Eladott Ország: Ez a legújabb szlogen, melyet ki tudja ki indított el az éterben, s megragadt fogékony elmékben.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 08:35; Ez nem szlogen, hanem tény, hogy leszakadtunk, fideszes barom,seggfej!
Eriksson
@Eladott Ország: Bizonyítékként kellene egy megbízható forrás, mert mendemondákra nem kell adni. Tündérbogár.
Eladott Ország
@Eriksson : Eurostat: A második legszegényebb nép a magyar az EU-ban.
hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban
www.maszol.ro/index.php/gazdasag/105797-eurostat-a-roman-haztartasok-eletszinvonala-nagyobb-a-magyarokenal
merce.hu/2018/12/15/15-ev-alatt-nem-kozeledett-a-magyar-eletszinvonal-az-unios-atlaghoz/
Az országból egyre többen távoznak, nincs munkaerő, be kellett vezetni a rabszolgatörvényt...stb. Ma már annyian dolgoznak kint, mint idehaza a versenyszférában. Vajon miért?! A mendemondákat a fidesz parthíradóban olvasd!
Eriksson
@Eladott Ország: Köszönöm.
Vajon honnan vették az adatokat, milyen csoportokat kérdeztek? Ha ennyire rossz lenne a helyzet a Fidesz kormányzásnak köszönhetően, akkor már népfelkelés lenne. De, mint azt a Bp-i előválasztás is mutatja, az emberek nem nagy hajlandóságot mutatnak a változtatás érdekében. Ergo: Elégedettek a sorsukkal. S az, hogy a baloldali pártok érdeke az ilyen propaganda terjesztése a hatalom visszavétele érdekében, valahogy nem jön át a ország lakosságának nagyobbik felében.
Nem kell olvasni semmiféle kormánypropagandát, hogy tudatosuljon az, kinek az érdeke visszahozni előző klientúrát. A vége az lenne, hogy Gy megtenné magát újra me.-nek és bedarálná a többi pártocskát. Akkor szűnne meg végképp a demokrácia. Aki ellentmond, mehetne a börtönbe. Mint ahogy feljelentget, és ígéri is nap mint nap.
SystemError
@Shikari: Tudod miről beszélek..a bíró is tudja mi a különbség. Ott nem működik ez éppen azt hazudod, ami jól hangzik annak, aki csak egy posztot olvas. Csináld csak amúgy...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.