Végsőkig tartó harcot ígért hallgatóságának az idei évre a Jobbik szombati budapesti évadnyitó rendezvényén Sneider Tamás pártelnök. Ott volt az LMP társelnöke is.

Végsőkig tartó harcot fogadott a Jobbik vezetője

A Jobbiknak óriási felelőssége van abban, hogy a 21. századi pártokat egységbe forrassza – jelentette ki, hangsúlyozva: ez nem megszűnést, hanem közös munkát jelent a jelenlegi rendszer felszámolásában.

Hozzátette, hogy csak azokkal a parlamenti pártokkal hajlandóak együttműködni,

amelyek elfogadják a parlamenti demokrácia működését, valamint támogatják az elmúlt harminc évet átvilágító törvény létrehozását.

A három évtizeddel ezelőttihez hasonlítva a jelenlegi helyzetet, azt mondta: nem csupán kormányváltásra van szükség, hanem

"új rendszert kell létrehoznunk".

A Jobbik lelke egyetlen egy szó: az igazság – fogalmazott, hozzátéve, ő harminc éve is az igazságért küzdött és harminc év múlva is azt teszi;

"nem fogunk meghátrálni; harcra fel!"

- mondta.

Végsőkig tartó harcot fogadott a Jobbik vezetője

A szorgalomra és tudásra alapozott jövő fontosságát hangsúlyozva Sneider Tamás kijelentette, hogy Skandinávia és a nyugati világ államait kell például vennünk, ahol a hibák dacára is sokkal jobban működik a társadalom, mint Magyarországon.

A maguk elé tűzött feladatok között említette a szervezet megerősítését, a taglétszám növelését, politikai céljaik közé sorolta a parlamenti házszabály és a hazai választási és médiarendszer demokratizálását, a független bíróságok megteremtését, a pártfinanszírozás újraszabályozását, az európai ügyészséghez csatlakozást és egy korrupcióellenes vádhatóság létrehozását említette.

A pártot és személyét ért támadásokról szólva arról beszélt, a legerősebb ellenzéki párt elnöke lesz kitéve a legnagyobb mértékben az "ármánymédiának", majd azt üzente Orbán Viktornak, hogy

"emberére talált, engem nem fog megfélemlíteni".

Gátlástalanul gonosz, mindenre elszánt szolgahadak rabolják országunkat, teszik tönkre nemzetünket, de mi kitartunk – jelentette ki, hangsúlyozva, akkor sem adják fel a harcot, ha a nagyvilágtól csak ígéretek érkeznek segítség helyett.

Sneider Tamás szerint Orbán Viktor rendszerét csak egy szociális nemzeti néppárt győzheti le, mert a magyarokat konzervatív, hagyománytisztelő látásmód jellemzi.

A Jobbikot nevezte beszédében a magyarság egyetlen komoly reményének, hangsúlyozva: akárhogyan is próbálják ellehetetleníteni működésüket, mindig meg fogják találni az ellenállás módját.

Végsőkig tartó harcot fogadott a Jobbik vezetője

A mintegy fél ezres hallgatóság soraiban ott volt Keresztes László Lóránt, az LMP társelnöke – neki az üzenték, hogy

"merjünk egyetérteni abban, hogy nem kell mindig mindenben egyetérteni".

(MTI)

(Fotók: MTI/Máthé Zoltán)

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Évekkel ezelőtt megmondtam, hogy a fideszt a saját radikáljai fogják végül vasvillákkal kirángatni a parlamentből. A "saját" nyilván már csak az anyjukat eladó patkányokra igaz, akiket kivásároltak új pártként a jobbikból. Soha nem lennék jobbikos, de azt hiszem mára bizonyították különbek Orbán elvtelenségénél. Igen, nem kell egyetértenünk mindenben és ebben is egyet lehet érteni..talán ez ma a demokrácia egyik legfontosabb alappillére
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Évekkel ezelőtt megmondtam, hogy a fideszt a saját radikáljai fogják végül vasvillákkal kirángatni a parlamentből. A "saját" nyilván már csak az anyjukat eladó patkányokra igaz, akiket kivásároltak új pártként a jobbikból. Soha nem lennék jobbikos, de azt hiszem mára bizonyították különbek Orbán elvtelenségénél. Igen, nem kell egyetértenünk mindenben és ebben is egyet lehet érteni..talán ez ma a demokrácia egyik legfontosabb alappillére
rokker33
Tegnap még fel akarták oszlatni magukat! Rájöttek hogy az ingyen pénz az jó dolog a pofázáson kívül úgysem értenek semmihez ! Azért még most sem magyarázták meg hogy hova tűnt el a 100 millió segély pénz amiért sírtak csak annyit hogy kampányra!! Persze...
szép új világ
@Shikari: Most a Jobbikról van szó, ne a FIDESZ-ről beszélj!
Peller Anikó
Épp ideje lenne felébredni egyedül nyerő vademberek.

Elkúrtátok az áprilisi választást az egyedül nyerő elempével együtt. Oda kerültetek ahova valók vagytok, most aztán lehet kapálózni.

Összefogás, összefogás, összefogás mindenkivel. Az egyedül járható út.

Nem nyafogni, összefogni.
SystemError
@Shikari: Ez rátok igaz a legjobban. Szar lehet egész nap olyankat mondani, amit csak azért teszel, hoyg ne rólatok terjeden ez jobban. persze tudjuk minden szándékos hatalomtechnikai eszköz. Ahogy Kubatov elvtrárs-fajtárs tanította...
kissé felnőttem
Nem igérgetni kéne jobbik beállni a sorba, és egységben az erő . a cél szentesiti az eszklözt
Csizmás Kond
...a jobbikot már nagyon rég támadják és bomlasztják minden oldalról a kétes alakok ...mint csanád vagy újabban vona...és még kitudja ki nem jön...
Sámannus
Nem szabad elfelejteni a baloldali szavazóknak ígérnek változást, ezért volt e politikai fordulat. Ha kitartóbbak még állva fognak maradni. Az elpmpé csak orbánynak a fülese remélem kiszúrják, hogy van egy fattyú kötöttük.
cikicakk55
Addig még ilyen kijelentéseteket tesznek,nem tudok nekik hinni.A teljes összefogás a megoldás én nem a válogatás. A magyar emberek a pártok mögött állnak és azzal,hogy ők válogatnak,azzal a népet is megosztják. Orbánt semmi mással nem lehet legyűrni csak összetartással. Itt az a mondat ami kiverte nálam a biztosítékot.
"Hozzátette, hogy csak azokkal a parlamenti pártokkal hajlandóak együttműködni,

amelyek elfogadják a parlamenti demokrácia működését, valamint támogatják az elmúlt harminc évet átvilágító törvény létrehozását.
Ameddig bár melyik párt is tesz olyan kijelentést,hogy ezért vagy azért nem áll össze a másik párttal,addig számomra mind hiteltelen. Nem a múlton kéne már rágódni. Az elmúlt,azt elcseszték közösen a 30 év allatt. Gondolkozzanak már el és nézzenek már bele,hogy kik vannak most a kormány felső soraiban. Azok,akik 1989.ig Kádár emberei voltak,akik mindent megtettek azért,hogy Ők kerüljenek közel a húsos fazékhoz. Az csak duma volt,hogy a nép mennyivel boldogabb és szabadabb lesz,mert utazhat bár hová,vásárolhat télen nyáron banánt narancsot stb. Arról bezzeg hallgattak.hogy Ők fogják kiárusítani az országot,hogy a Kárád rezsimhez képest 100x-os fizetéseket tesznek majd zsebre. Azt sem árulták el,hogy a nép 1989-től vissza szegényedik az 1944-58-as időkig. Azért akkor még volt összefogás a Magyarokban,mert végül virágzó és csodálatosan szép országot adtak át az Új kormánynak, az MDF.nek .Onnantól kell számolnunk az elszegényedésünket. Na és nézzük meg,hogy minden kormány vezető rétege a volt Kádár rezsim elégedetlen katonái voltak. A fiatalok,akik a jelenlegi rezsimben akarnak okosnak mutatkozni,csak azt tudják,amit apuka és anyuka belélyük sulykolt.
Eriksson
Harcolhatnak, harcoljanak. Kérdés, lesz-e szavazójuk, elegendő. Akik anno szimpatizáns volt, ma már nem biztos, hogy az. Jól mutatja a Mi hazánk mozgalom is.
Aztán a cigányok is megmondták, Sneiderrel soha!
Eriksson
@cikicakk55: Nagy igazság van abban, amit mondasz.
SystemError
@Pegero: Írnál pár szót Habonyról, Kubatovról, Pintér olajozós és kínai piacos ügyleteiről is.A gyilkosságokat most hagyjuk..:) Nyilván ott is így keresed, hogy ne a tartalommal kelljen törődni mi kis troll?
Eriksson
@Pegero: A február 01.-i Informátor nagyon plasztikusan dolgozta fel Sneider viselt dolgait.
Ha a jobbik fenn akar maradni, neki mennie kell.
Eriksson
@Pegero: Miden esetre tanulságos. Egy ilyen ember vezette párttal akar összefogni a bal.
De nem is ez a probléma. Inkább az, hogy egy ilyen párt akar összefogni a nemrég még ellenlábasaival.
SystemError
@Pegero: Ja értem, akkor nyilván az igazságbajnoka leszel, ah róluk lesz majd szó? :) Látom dolgoztok ma rendesen amúgy..
Eladott Ország
@rokker33: tegnap ,17:47 Hát még mennyire jó pénz az Uniótól ellopott milliárdok, a fidesz bűnöző és politikai prostituált bandának. Közben erkölcstelenék és gátlástalanék trancsírozzák felfele az ellenzéket Sneider Tamástól és a Jobbikra kiszabott milliárdos büntetéstől a Momentum könyveléséig, minden napra jut valami kiszivárogtatás, valami megbotránkoztatónak szánt történés, amivel az állampárt történelemkönyvekbe illő példákat statuál arra, hogy mi mindent lehet kezdeni a kétharmaddal. Például ezt: a független állami hatóságokkal és a milliárdos propagandagépezettel láncfűrészként hadonászva kinyírni az ellenzéket. Amelyik persze sehol nincs, darabjaibra van hullva, mégis brutális erőket és energiákat mozgatnak meg a lejáratásukért. Az ellenzéki pártok összesen nem foglalkoznak annyit magukkal, mint amennyit a besározásukba invesztál az állampárt. Miért, tessenek mondani? Mert azt látjuk, hogy a migránsok, Soros és a hazaáruló ellenzék ekézése mellett kormányozni nem sok idő marad, és kurva lassan, de szivárognak a védhetetlen gazemberségek. external.fbud1-1.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQBl7oTaw9ZE7vtx&w=540&h=282&url=https%3A%2F%2Fketfarkukutya.mkkp.party%2Fwp-content%2Fuploads%2F2019%2F02%2Fzambia_kover.jpg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&_nc_hash=AQCSzYXpJGQvoelO
FLETÓ
A fenéket! Csak asszitálnak hogy a baloldalon egy párt maradjon életképes...
magyarbakancs
@Shikari: "@SystemError: Igazi libsi troll vagy aki soha nem a témához szól. Jól fizetnek a magyargyűlöletért?"
Miért magyar gyűlölet az ha valakinek más a véleménye mint a Fidesznek,vagy neked?
Mitől nemzeti oldal a jobb oldal ?
Miért van állandó kirekesztő dumátok?
Miért gyűlölködtök állandóan?
sokanvagyunk
"Végsőkig tartó harcot" már mások is fogadtak, aztán azok elénekelték az Internacionálét...
Eriksson
@Eladott Ország: Mindent félretéve: Túlzásban nem kellene a Gyurcsány-kormányt fényezni, mert annak idején mindent eltapsoltak, ami lehetséges. Az ő idejükben is voltak Eu-s pénzek, ennek ellenére az állami cégeket sorra adták el nyugatnak, felvettek milliárdos IMF kölcsönöket, megszüntettek egy csomó jóléti intézkedést, s a fájni fog programmal végképp betették a kiskaput. A ország így is a csőd szélére került. Hol a pénz elvtársak?
Ezzel szemben a mai kormányzati program nemcsak elvesz, de ad is valamit a kapitalizmusban megfáradt polgároknak. Nem mellesleg visszavásárolta az eladott cégeket, kifizette az IMF-et, egyre inkább tágítja a családtámogatási lehetőségeket. Ezen kívül épül-szépül a falu és város. Munkanélküliség nincs.
Összehasonlíthatatlanul jobb az élet, legalábbis itt vidéken. Nem kell csodálkozni, hogy a választópolgárok nem kívánják vissza az előző kormányzást.
Finoman szólva a védhetetlen gazemberségeket máshol kellene keresni.
tudode
Úgy tűnik a KORRUPCIÓ kezd kimenni a divatból mindenféle HARC, és KÜZDELEM nélkül
.
---- Alig másfél év alatt 107 milliárd dollárt koboztak el Szaúd-Arábia korrupt milliárdosaitól
.
444.hu/2019/02/03/alig-masfel-ev-alatt-107-milliard-dollart-koboztak-el-szaud-arabia-korrupt-milliardosaitol
.
Nem megy előbbre a szekér a IV. ipari forradalom idején, ha a pártocsKÁK egymással küzdenek, miközben EZER MILLIÁRDOK ott lapulnak, ahol semmi KERESNIVALÓJUK nem lenne, időnként morzsiKÁKAT dobva a NÉP szájának betömése érdekében.
.
SystemError
@Shikari: Haha nagyon szar vagy! Hát akkor legyen:

- Én nem olvasom be minden nap szó szerint a MTVA propagandát, ahogy te. Ezt még a valódi fideszesek sem csinálják, csak a troll-ok pénzért

- Én nem vagyok itt 8-10 órát, amiből pár percenként posztolok ugyanis ezt munka mellett nem lehet, ha csak nem valakinek ez a munkája.

- A posztjaimban érvelek, de csak jelzőket használsz, tematizálsz, nincs mondanivalód.

- Gerincetelen fidesz, féreg kommunikációtechnikátok nagyon egyszerű. Azt mondod a másikra, amit rád mondtak. Persze olyan érveket nem tudsz mellérakni, amiért más mondja rátok:

- Nem fenyegetőzök patkány féreg módjára erőszakkal, amiért csak szólok fel lesztek jelentve.Mert van különbség acsarkodás, politikai anyázás és konkrét tesi fenyítés között.

- Tőlem az életben ezt várhatnád, ha összefújna minket a szél, ti gyáva gecik vagytok mind, mert csak a munkádat csinálod, de holnap lehet a Habony szaros cipőjét fogod takarítani kis buzi:)

- Ja és ezt mindenki gondolja rólad, rólam csak szar fideszes, elvtelenségből mondod, hogy ne rólad mondják

Nem folytatom, mert nem kell magyarázkodnom, főleg nem egy kis takony trollnak...:)
SystemError
@Shikari: Szóval válogasd meg a mondanódat, mert elég sokat nyomjátok mostanában ezt a "be lesztek gyújtva" meg eljönnek érted". Mégis kire gondolsz ilyenkor, mert ha ezt nem fejted ki, akkor érted fog jönni a TEK hamarosan és akkor bizony találkozni is fogunk, csak nem úgy ahogy gondoltad..:) Útoljára mondom, hogy amit itt csináltok az már az útóbbi időben jóval túlmegy a szólás és vélemén nyilvánítás szabadságán. Még egy egy ilyen beszólás itt bárkinek, hogy "kikért jönnek este" és az estét a Gyorkocsiban fogod tölteni a hozzád hasonló kis buzikkal!
staro2
Az Lmp hozta a nyilasoknak az ing színét (zöld)
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 10:13; Sajnos rossz hírem van számodra. Nincs bingó! Négy magyar régió az Európai Unió legszegényebbjei között. Idén is négy magyar régió került fel arra a listára, ami az Európai Unió 20 legalacsonyabb egy főre jutó GDP-t termelő térségét összegzi. Jobbára bolgár, román és lengyel térségekkel osztozunk az utolsó helyeken. Egyetlen magyar régió van, amely eléri az uniós átlagot, ez pedig Közép-Magyarország.
www.portfolio.hu/gazdasag/negy-magyar-regio-az-europai-unio-legszegenyebbjei-kozott.278161.html
kereső
Valahogy még most sem tudok hinni nekik.Az lmp-nek még úgyse!
Commenter
@kereső: az lmp-nél akárcsak a fidesznél mindent rendben talált az állami számvevőszék. A Jobbiknál nem. Lehet hogy a volt szövetséges párt lesz most a fidesz egyik legnagyobb ellenfele.
kereső
@advocat: Számukra biztosan. Mert ha csak szavakban válnak "demokratikus ellenzéké"- akkor becsukhatják a bótot! Sokat kell még bizonyitaniuk.
kereső
@Commenter: Azért nagy lehet a most a dilemma fideszéknél- töri a fejét habony-rogán: mert ugye eddig lehetett azt mondani Európában, hogy náluk szélsőségesebb ,rasszistább párt van a magyar pártpalettán. Ez volt a jobbik-és jujj, mi lesz akkor? Kiváncsi vagyok, hogy a jobbik tényleg elmegy-e demokratikus irányba-és levetkőzi-e az antiszemitizmusát, és erről meg tudja-e győzni a tényleges demokratikusan gondolkozó állampolgárokat.
Na ekkor lesz a fidesz halál!Nem lehetne már riogatni a jobbikkal.
Commenter
@kereső: ne adjál nekik ötleteket mert a mi hazánkkal még riogathatnak. És van már a Jobbiknál szélsőségesebb, rasszistább párt: a mi Hazánk és a Fidesz az. A Gárda szerrintem a Mi hazánk környékén "tevékenykedik..."
A Jobbik ha ezen a néven megszűnik, majd talál egy másik nevet, a pénzbüntetést a jelenlegi és a (volt) elnökségi tagoknnak kellene állnia. Ha meg akar valamilyen szinten maradni a Jobbik nincs más választása mint demokratikus irányba menni, és remélhetőleg nem csak látszat irányváltás ez.
kereső
@Commenter: Nézd meg mit irtam @advocat-nak! A mi hazánkkal riogathatnak, viszont a dem.ellénzék( jobbik isIII-mert nem lesz más választása)- fidesz halál!
Eriksson
@Eladott Ország: Attól függ a statisztika, hogy ki csinálta. Szerintem manapság nincs pártatlan egy se. Egyiknek ide húz a véleménye, a másiknak oda. Sokkal valószínűbb az, amit a nép képvisel. Ha olyan nagyon rosszul élnénk, akkor nemcsak Pesten tüntetnének pár százan, hanem a vidék is tolakodna mindenféle tüntetésen, mint amikor zúgott a "Gyurcsány takaroggy".
Ami most folyik, az kizárólag az ellenzéki pártok erőlködése, a hatalom visszaszerzésére. Viszont normális ember nem akarhatja újra azokat a megszorításokat, melyek akkoriban voltak napjainkat megkeserítendő.
SystemError
@durbincs: Ne Durbincson keresztül válaszólj kis buzi...
vadsanca
Akkor szedjétek össze magatokat, mert ha így haladtok lehúzhatjátok a rolót! Ell kel dönteni mit akartok, mert csak így tudtok a választóitok szemébe nézni!
Eriksson
@Eladott Ország: Az uniós GDP átlagot nehéz volna hozni még, de úgy gondolom, hogy nem is lehet elvárni egy volt szocialista országtól, hogy olyan kondíciója legyen, mint a volt gyarmattartóknak, akik Afrikából, Ázsiából szerezték és szerzik be ma is a jól működő gazdaságuk dologi feltételeit.
Ráadásul a rendszerváltozás után ami mozdítható volt, az nyugati kézbe került. Mindent újra indítani nem elég nyolc év.
SystemError
@durbincs: Téged nagyon megihletett, hzogy mi vár rád. versben mondod el, de cuki! Fehér ing, kéknadrágot is szerez, de a tárgyalásra is:)
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap 18:17; Már megint csúsztatsz. A fő probléma, hogy a volt szocialista blokktól is leszakadt hazánk, és már csak Bulgária van mögöttünk, holott a csatlakozáskor Csehország mögött álltunk.
Eriksson
@Eladott Ország: Ez a legújabb szlogen, melyet ki tudja ki indított el az éterben, s megragadt fogékony elmékben.
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 08:35; Ez nem szlogen, hanem tény, hogy leszakadtunk, fideszes barom,seggfej!
Eriksson
@Eladott Ország: Bizonyítékként kellene egy megbízható forrás, mert mendemondákra nem kell adni. Tündérbogár.
Eladott Ország
@Eriksson : Eurostat: A második legszegényebb nép a magyar az EU-ban.
hvg.hu/gazdasag/20181214_Eurostat_a_masodik_legszegenyebb_nep_a_magyar_az_EUban
www.maszol.ro/index.php/gazdasag/105797-eurostat-a-roman-haztartasok-eletszinvonala-nagyobb-a-magyarokenal
merce.hu/2018/12/15/15-ev-alatt-nem-kozeledett-a-magyar-eletszinvonal-az-unios-atlaghoz/
Az országból egyre többen távoznak, nincs munkaerő, be kellett vezetni a rabszolgatörvényt...stb. Ma már annyian dolgoznak kint, mint idehaza a versenyszférában. Vajon miért?! A mendemondákat a fidesz parthíradóban olvasd!
Eriksson
@Eladott Ország: Köszönöm.
Vajon honnan vették az adatokat, milyen csoportokat kérdeztek? Ha ennyire rossz lenne a helyzet a Fidesz kormányzásnak köszönhetően, akkor már népfelkelés lenne. De, mint azt a Bp-i előválasztás is mutatja, az emberek nem nagy hajlandóságot mutatnak a változtatás érdekében. Ergo: Elégedettek a sorsukkal. S az, hogy a baloldali pártok érdeke az ilyen propaganda terjesztése a hatalom visszavétele érdekében, valahogy nem jön át a ország lakosságának nagyobbik felében.
Nem kell olvasni semmiféle kormánypropagandát, hogy tudatosuljon az, kinek az érdeke visszahozni előző klientúrát. A vége az lenne, hogy Gy megtenné magát újra me.-nek és bedarálná a többi pártocskát. Akkor szűnne meg végképp a demokrácia. Aki ellentmond, mehetne a börtönbe. Mint ahogy feljelentget, és ígéri is nap mint nap.
SystemError
@Shikari: Tudod miről beszélek..a bíró is tudja mi a különbség. Ott nem működik ez éppen azt hazudod, ami jól hangzik annak, aki csak egy posztot olvas. Csináld csak amúgy...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.