A bevándorláspárti politikusok ámokfutása folytatódik, mindig, minden uniós dokumentumban hivatkozni akarnak az ENSZ globális migrációs csomagjára, annak ellenére, hogy kilenc uniós tagállam nem szavazta meg azt – válaszolta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI érdeklődésére.

Ezt mondta Szijjártó a magyar kormány európai elszigetelődéséről

Több magyar honlap német hírügynökségre hivatkozva korábban azt írta, hogy egy uniós diplomata szerint a magyar kormány ideológiai okokból a legmesszebbmenő kompromisszumos ajánlatokat is elutasította, és ellenállásával elszigetelte magát az EU-n belül.

Szijjártó Péter az MTI-nek hangsúlyozta, a magyar kormány soha nem fogja elfogadni az ENSZ migrációs csomagját, amely meg akarja szervezni a bevándorlást.

Mi azonban zéró toleranciát hirdetünk a migrációval szemben. A migrációs csomagot nem szavaztuk meg, és semmilyen olyan dokumentumot nem támogatunk sem az Európai Unióban, sem az ENSZ-ben, amelyben hivatkoznak rá. Nem lehet hivatkozási alap egy olyan dokumentum, amellyel nem minden tagállam ért egyet

- jegyezte meg.

Hozzátette: "a magyar diplomácia elszigetelődése a bevándorláspártiak régi vágyálma. Továbbra is mindenki szövetségesünk, aki nemet mond a bevándorlásra. A májusi európai parlamenti választás tétje, hogy mi legyünk többségben".

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI/EPA/Robert Ghement

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az ,,elszigetelődés,, a csuti, meg a te, meg a fütyisz műve, BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA, ennek az országnak még egyik kormány SE ÁRTOTT TÖBBET NÁLATOK !!!
Az hogy az Unió ráeszmélt az aljas szemét játékotokra, meg törvényszerű is volt, ők adják a pénzt amit ti csupán elbasztok, ne várjátok, hogy ez a végtelenségig így lesz !!!
Tudod faszkalap szargyártó ,,aki fizeti a zenét, az mondja meg mit játszon a zenekar,, !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"Azt viszont még nem veséztük ki kellően, hogy a cselédszobánk multifunkciós szobaparancsnoka igazi kápóként tipor és csicskáz bennünket. Nem vigasz, hogy a gazdáival is kekeckedik, hiába kapja a nagy fejpénzt a cselédexportért. Persze sunyi módon tart be nekik. Rendszeresen csótányokat és tetveket küld az Európa Ház tisztaszobáiba, mert a poloskái az első perctől kezdve az unió vérét szívják. Méghogy keresztény, méghogy néppárti? Populista, mi? Nemán! De pápista se, hiába dúrja a pénzünket az Istentől elcsábított papjaiba, és még abba se reménykedhetünk, hogy valahol, valaki új feladatra tréningezi a Zrínyi vaddisznóját.

Milyen haza az, ahol a nép lelkiismereti-, szólási- és gyülekezési szabadságát egy lélektelen dumagép banda korlátozza? Ahol a jómódúak boldogtalanok a liberális média túlsúly miatt, mi meg, a girhes magyar nép, szép csendben megboldogulva jobb létre szenderülünk értelmes és értékes olvasni-, látni-, és hallanivaló nélkül."-...
Borsodi
Nem el szigetelődünk,hanem el különülünk lassan a nyugati országoktól,mert lássuk be Orbánnak köszönhetjük és bandájának,hogy már lassan mindenki utálja Magyarországot.Ennyire elvetemült miniszterünk még soha nem volt,pedig már a Kádár rendszerben is éltem.Nem az emberek jobb élete biztonságunk a lényeg.Az ország kifosztása meggazdagodásuk,hatalmuk,vagyonuk növelése.Ellenzékek el távolítása,vagyonuk védelme a program.Akik ezt még nem látják, majd a gyermekük fogja meg szenvedni.
www.youtube.com/watch?v=DzH-uEyLEBo
kokopelli
@csak úgy...: ..ne légy indiszkrét! Ő dugja a Shikári nevű köcsögjét!... Pszt!...Lábúj-
hegyen írtam nagyon halkan! (;-))
csak úgy....
@kokopelli: gondolod,hogy a két lopos,kivénhedt ,hogy is mondják egymást dugja?
ez csak a közös maszturbancia tibikuss esete .
terlasz
Az a helyzet, hogy a magyar kormány nem csak Európailag van elszigetelődve, hanem a józan ész minden megnyilvánulása tiltakozik ellenük.
Lepényleső
Nem mindegy,hogy mit mondott,aki eddigi életében csak hazudott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.