Tarlós István főpolgármester egy szerény érdeklődésű "házi mérkőzésnek" nevezte az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Magyar Szolidaritás Mozgalom fővárosi előválasztásának vasárnap zárult első fordulóját, amelyet Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje nyert meg.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Drága Tarlós úr! A helyzet az, hogy ön két mandátum után sem érti a lényeget. Önnek nem a fidesz, nem a kormány és nem a legendás igazmondásáról elhíresült Orbán a megbízója , hanem a budapesti választópolgárok. Akiknek nagy része a fidesszel, a kormánnyal és az igazmondó kocafocistával ellentétben, becsületes ember. Nos, róluk nem túl sok szó esett eme undorító szeánsz során, és ez bizony attól méginkább aggasztó, hogy ön még a fidesznél is népszerűbb. Nem tudom, és őszintén nem is érdekel, hogy milyen visszautasíthatatlan ajánlatot kapott, ami miatt segget csinált a szájából úgy, hogy még egy a vezérkosnak csontig benyaló sorosozás is belefért a műsorba. Azt is leszarom, hogy ön zsarol, vagy önt zsarolják. Felőlem akár 100 éves korában is lehetnek a tervei (a felesége biztosan megérti), de akinek Orbán szava többet ér, mint bármilyen papír, és ezt még hangosan el is mondja, az bármilyen aljasságra képes. Mondjuk ezt eddig is tudtuk, de mától biztosan nem fogjuk elfelejteni.
Egy biztos: a Karácsonyt érő gusztustalan politikai támadásokra ideje felkészülni, ugyanis a kormány be fog vetni mindent azért, hogy megsemmisítse – sokszor a jól bevált fake news műfajra támaszkodva – az ellenzék jelöltjét. Tarlós után csak a tarló marad... Élettelen föld... Abban nyugodjon békétlen! kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/10/tarlosorban.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.