Sikernek és új korszak kezdetének értékelték a vasárnap zárult fővárosi előválasztást az MSZP és a Párbeszéd vezetői hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón. A politikusok arról is beszéltek, február 18-án, a tavaszi parlamenti ülésszak kezdetén új korszak indul az ellenzéki együttműködésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@Shikari: Aki Karácsony, nem lehet Hanuka. Vagy-vagy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
i@Shikari: Kisebbségi komplexussal nehéz élni ezért vagy csak kiakadva sajnállak.
Sámannus
@CsipkeRózsa: a barnamedvék ilyesmiről nem tudnak semmit mesélni neki. Most is az egyház szakadással vannak elfoglalva:DDD
Commenter
@CsipkeRózsa: a kormánypropaganda szerint vagy Hanuka vagy Ramadán. Döntsék már el melyik.
Sámannus
@Shikari: Jobb ha tudod NEM. és akkor keveset állítottam. Csak a fidesz ellenszavazók egy részét is támogató szavazatnak veszed. Ettől függetlenül ezektől a pártoktól megvonta az ász a támogatást. Így a szavazóik is hátrányba kerülnek. de ne csüggedj mi tudjuk hol a sorvége. elfogy mit a bot a végén. Ez a rendszer a fidesz szabályai szerint lett kialakítva, konszenzus nélkül a pohos pedig szembe megy minden korábbi álláspontjával, tehát illegitim, nem csak illibbant.
Sámannus
Nincs itt semmi különös aki az ellenzéket megosztották becsapták a választóikat. Én a fideszes szavazókat sem hibáztatom , hiszen amióta putyin ideológiát fos a média az emberek arcába, azóta aki oda tette konszenzus nélkül a hangadókat azé a népirtás felelőssége is.
Aki kicsit is belelát a magyar társadalomba, tisztában van vele, ahogyan a közmondás is mondja a fejétől bűzlik a hal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.