Nincs joga Hollandiának vizsgálni a magyar jogállamiságot - mondta az Alapjogokért Központ elemzője az M1 aktuális csatornán hétfőn, reagálva a hírre, miszerint a Holland parlament vizsgálóbizottságot akar küldeni Magyarországra.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
...és a kérdésre: "MIÉRT?",hosszas fontolgatás után a logikai válasz az volt:hogy "CSAK"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Az Alapjogokért Központot egyrészről támogatja a Matolcsy György nevével fémjelzett Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány, valamint támogatja a Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. Figyelem! Bonyolódik kicsit a helyzet. Ugyanis a Jogállam és Igazság Nonprofit Kft.-t pedig támogatja a Szövetség a Polgári Magyarországért Alapítvány (tagok: Balog Zoltán, dr. Kövér László és Borbély Györgyné), mely alapítvány forrását a központi költségvetés jelenti. 2015-ben például 570 671 000 (570,6 millió forint) volt a támogatás összege, amit a költségvetés az alapítványba tolt. Közpénzből, mert mi másból? Ebből a pénzből szerencsére jutott a Jogállam és Igazság Nonprofit Kft.-nek, amely Kft. aztán támogatta belőle (nyilván, bár ezért nem fogok pereskedni, hogy kikérjem az adatokat) az Alapjogokért Központot.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/04/bz.png
Zömítsünk. Az állam (köz)pénzt tol egy alapítványba, az alapítvány támogatja a dr. Szánthó Miklós Géza tulajdonában és ügyvezetése alatt álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft.-t, ami aztán támogatja a dr. Szánthó Miklós Géza igazgatása alatt működő Alapjogokért Központot (a Századvég is támogatja egyébként), ami aztán kiáll a kormány minden hülyesége mellett (tök függetlenül) és követeli a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóvá tételét. Én meg követelem a kormány és a Fidesz által finanszírozott, kitartott, eltartott, prostituált szervezetek, központok, alapítványok, sajtótermékek, weboldalak, blogok címoldalán egyértelműen feltüntetni, ha közpénzből kormány és/vagy pártpropagandát folytat az illető szervezet.
papa.49
Egyáltalán mi ez ,,alapjogpkért központ,, betegség ???
Egyébként meg Hollandiának mint az egyik olyan országnak amelyik rengeteget fizet be az Unióba, azért, hogy a Kelet-Európai országokat támogassák a felzárkózásban, IGEN IS JOGA VAN EZT MEGTUDNI !!!
Az hogy ez a picsa itt mit hablatyoll tejesen mindegy !!!
Az igazság ott van FELÉBREDTEK A GAZDAG ORSZÁGOK, HOGY A PÉNZÜKBŐL CSUPÁN A CSUTIPATKÁNY GAZDAGODIK, MEG A SLEPPJE !!!
Na ennek akarnak véget vetni örökre !!!
Eladott Ország
Párkányi Eszter, fidelitas, szellemi árvízkárosult a jövő reménysége, akiből a Hollik , Böröcz, formátumú ,a Csepreghy, Dömötör, Szíjjártó és egyéb nagypofájú, mindenkit kioktató államtitkárocskák, miniszterek lesznek hamarosan mindannyiunk (le)épülésére.Vérbeli demokraták lesznek egytől egyig, mint nagyszerű elődeik. Ha ezek maradnak hatalmon és hozzák az utánpótlást is, a Jóisten kegyelmezzen ennek az országnak. A dilettantizmus, fogalmatlanság nem akadály, majd Termékdíjas Lajos elmagyarázza, merre nyílik az ajtó. Ez kell most a félkegyelmű, skizonfrén, despota vezérnek. Buta, félkegyelmű emberek, gondolkodásra képtelen hívek, akinek mindent be lehet adni, és azok lelkesen fogják ismételgetni a vezényszavakat anélkül, hogy az értelmük eljutna az értelmükig.
kokopelli
@Eladott Ország: magyarul és röviden "Egy önkiszolgáló limit nélküli pénztár" bejegyezve
egy fantázianévre,az én vakarom a te hátadat,te meg az enyémet gyakorlatra! Elől etetik,
hátul fejik! (emésztés nélkül)
kokopelli
@papa.49: nem a kormánynyaloncok fenyegetőztek egy második holland csapattal,hogy
a Sargentini állításait felülvizsgálják? ...csak kérdem!
papa.49
@kokopelli: Nem azt a jelentést az Uniónak csinálta a hölgy, és az meg nem a ,,cigányvásár,, hogy bárki belekiabálhat !!!
Annyiről van szó, mivel a holland parlamenti küldöttséget nem fogadná a magyar kormány ÍGY EL SE JÖNNEK !!!
Nem a kontár elkurmány hanem a holland parlament akarta megvizygálni a jelentés valódiságát !!!
Hát persze, hogy rögtön zátonyra kellett futattni a dolgot, mert akkor kiderülne, hogy moinden sora igaz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.