Tamás Gáspár Miklós 70 éves. Kolozsváron kisebb konferenciát szerveztek a tiszteletére, Budapesten egy kis klubban baráti körben tisztelegtek előtte. Az életút fontos és érdekes, ha úgy vesszük, már közkincs: a politikai cselekvés filozófiai megalapozásának véget nem érő folyama.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az Orbán-rendszer viszont teljes kudarc. Mind az első mind a mostani regnálásuk.
Sámannus
Miki Ti ott basztátok el, hogy a legzsírosabb mecénásaitoktól nem láttátok be a magyar társadalmat. Ha vidékre mentetek csak lepaktáltatok a helyi kiskirályokkal és kiharcoltátok nekik a teljhatalmat. A két kiguvadt szememmel csak lestem, hogy mi fog ebből kisülni. Átverés átveréshátán. Még ma sem az vagy aminek hiszed magad. Te ugyan olyan béna kacsa vagy mint mi, csak a haverjaiddal a néptől várjátok a csodát. Nálunk mindig is az ment, hogy akiket maga mellé állított egy csoport azokat szépen be is áldozták a piti ügyecskékért. A szadesz egyik fele a fideszben a másik fele csak félig a szart kavarja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.