Ausztria tavaly mintegy 4700 bevándorlót toloncolt ki. ÚJSÁGÍRÓ. 2019. 02. 04. 15:02 Ausztria tavaly mintegy 4700 bevándorlót toloncolt ki, és több mint 60 százalékuk európai ország állampolgára volt - közölte hétfőn a Ö1 osztrák közszolgálati rádió reggeli műsoraban Az Ö1 szerint kényszerintézkedés mindenekelőtt szlovákokat, szerbeket, magyarokat és románokat érintett, írja az MTI. A kitoloncoltak 45 százaléka, vagyis 2100 ember európai uniós tagország állampolgára. Amennyiben a szerbeket, a macedónokat, az albánokat és a bosnyákokat is hozzászámítják, számuk 2900-ra bővül, ami azt jelenti, hogy a kitoloncoltak 63 százaléka európai ország útlevelével rendelkezik – derült ki az osztrák rádió műsorából.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nos, luzerjanko, kikkel is forgatnad le most azt a bevandorlos-no-go-zonas videodat?
Csak nehogy magyarokkal teli filmeket tegyel fel a facebookra, ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@1magyar: Jol mondod: VAN valasztasod! Es tudod, miert? Es ki intezte el, hogy LEGYEN valasztasod?
orban basi!
Es a valasztasod: vagy maradsz otthon, es szo nelkul teljesited orban osszes agynemeneset, es ahogy @Nessy: irta, fizeted az adodobol (de meg a gyerekeid meg az unokaid is fogjak fizetni) a nagy nemzetkozi hiteleket, amiket roganek vettek fel letelepedesi kotveny formajaban)

vagy pedig szepen elhuzol egy olyan normalis orszagba, ahol mukodik a demokracia, es nem lopjak ki a fogadbol az aranytomest, mig asitasz,...
Igen, VAN LEHETOSEGED ! Csak toled fugg, melyiket valasztod. Kulonben mindket megoldas nagyon nehez , de a masodiknal legalabb remenyed van a jobb eletre. Ha otthon maradsz, csak imadkozhatsz, hogy gyors halalod legyen, es legyen, aki megassa a sirodat a szocialis temetes kereteben.
Nagyon mas nem maradt a magyarnak...
tulipan
@karma1: Igazad van! Tedd hozzá, hogy akárhova is megy, ott Ő is bevándorló lesz, noha ott nem verik senkinek a fejébe, a nap minden órájában, hogy állandóan RETTEGNIE KELL!
karma1
@tulipan: Tudod, Kedves, iszonyu nehez egy vaknak elmeselni, hogy milyen szep kek az ibolya. Aki sohasem hagyta el az orszagot, nem probalt meg mashol elni, dolgozni, mas nyelvet megtanulni, azt mindig lehet majd ijesztgetni aki aztan ijedteben arra fog szavazni, aki azt igeri meg neki - nagyon konnyen, hiszen hazugsag - hogy o majd megvedi a (kepzelt) ellensegtol, csak szavazzon ra.
Ok tartjak eletben a puhost, de talan mar nem sokaig...:o))))
tulipan
@1magyar: Elhiheted, amilyen rossz hírünk van, ide nem is akarna senki jönni, csak átutazna, ha hagynák!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.