Vágyálom marad a magyar euró - ezzel szembesülünk már többedszer a 2004-es uniós csatlakozásunk óta. Most, hogy Románia is bejelentette, 2024-ig szeretne az euroövezet tagja lenni, várhatóan ismét elindul a vita itthon is, miért van az, hogy az újonnan csatlakozók nemcsak utolérnek bennünket, de egyes dolgokban meg is előznek. Hiszen nemrég Bulgária, majdhogynem a sor végéről mondta: már idén felkészült lesz, hogy az euroövezet előszobájába lépjen.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lassan Európa szégyenévé válunk. Ha lenne euró, akkor az Európai Központi Banknak is lenne beleszólása az ész nélküli közpénzherdálásba, az unortodox zsenialitás menne a kukába, ahová való. Bár akkor még hangosabban lehetne sivalkodni szuverenitásilag. Lehet, majd Bulgária lesz az az ország, melyet nagy nehezen sikerül majd utolérni."Hamarosan érkezik az euró" - tessék mondani, hová érkezik? Az " A" vágányra, "A"-val mint "Alamér! " fideszül!
kereső
@Eladott Ország: Ha lenne Euró- akkor nem lett volna "deviza hitel" krizis, nem csapódott volna le több mint 450 milliárd Ft nyereség az MNB-nél, amiből az alapitványokat létre hozta a kuszaszmű közgazdasági zseni! Igen az, mert a közpénztolvajlásnak olyan módját ötölte ki, ami még eddig egyetlen diktatúra központi bankjának sem sikerült- és ezt mindazok fizették,fizetik,akiknek most sorba dől be a hitelük, és elveszitenek mindent.
Eladott Ország
Tényleg egy sziget leszünk itt Európa közepén. A majmok szigete. Kerítés már van. Románia 2024-re tervezi bevezetni az eurót. Székely testvéreink majd teli pofával röhögnek a képünkbe és továbbra is megszavazzák orbánt nekünk. Bulgáriának és Romániának hamarabb lesz eurója, mint nekünk. És az a vicc, hogy ez nem vicc...
uploads.disquscdn.com/images/415bca0f228613e2ebbdbd92926da1a210797c0e9bf54de2df7e1863ba12427c.gif?w=600&h=161

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.