Polt Péterék reagáltak Keviczki István lemondott bíró vádjaira. Miután egy lemondott bíró, Keviczki István egy interjúban arról beszélt, hogy szerinte Polt Péter ügyészsége főként gazdasági bűncselekményekben politikai alapon szelektál, és dönti el, miből lesz büntetőeljárás, a Legfőbb Ügyészség közleményben reagált a vádakra. „A mai napon az egyik internetes médiumban interjú jelent meg Keviczki István volt bíróval. Az interjúban a volt bíró – tényekkel alá nem támasztva – több negatív megjegyzést tett az ügyészi szervezetre és annak vezetőjére. Keviczki Istvánnak volt bíróként illene tudnia, hogy komoly állítását komoly érvekkel kell alátámasztania.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
A "cáfolat" gyors, de a vádemelés Fideszesek, vagy rokonok ellen sehogy sem sikerül...
Lepényleső
Ezt ismerjük,ahogy azt is,hogy a gólya hozza a kisbabát? A bán pedig soha nem hazudtolta
meg önmagát,s minden politikus és családja becsülettel szerezte meg csekély vagyonát?
RonaGyuri
"Keviczki Istvánnak volt bíróként illene tudnia, hogy komoly állítását komoly érvekkel kell alátámasztania." s tessenek mondani, hogy az ügyészségre ez nem vonatkozik??? pl. "a Nemzeti Nyomozó Iroda komoly nyomozást folytatott" állítást mivel tudjátok alátámasztani???
ibn Said
@RonaGyuri: A válasz ott van: megszüntettük az eljárást...
Nessy
Milyen lehet, ha "vicces nyomozást" folytatnak? Vagy a komoly nyomozás vége egy vicc? Azt hiszem, itt az eset forog fenn!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.