Egy szennyvíztisztító telep korszerűsítésére kiírt tenderen indult a több pályázó egyikeként a Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., de végül nem ők győztek.

Hat település szennyvíztisztító telepének korszerűsítésére írtak ki pályázatot nemrég, az indulók közt ott volt a Mészáros Lőrinchez köthető Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. is.

Mészáros Lőrinc nem nyert egy tenderen

Fotó: YouTube

A Napi.hu cikke szerint "az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent eredmény tájékoztató szerint a tendert a Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt. nyerte, a becsült 1 milliárd 507 millió forinttal szemben 1 milliárd 732 millióval. Neki kell Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Tardos, Vértestolna és Sárisáp községek szennyvíztisztító telepét korszerűsítenie."

A tenderen elindult még a "Swietelsky Magyarország Kft., továbbá konzorciumban a felcsúti Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. és az üllői EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft. is."

A fejlesztést az uniós Környezet és Energiahatékonysági Operatív Program (KEOP) finanszírozza.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Porszem került a gépezetbe,vagy a nyertes cég vezére a keresztgyereke?
namihami
Hány nap fog kelleni ennek a Szabadics Közmű... cégnek ahhoz, hogy fel akarja magát számolni és valamelyik, a Mészi keze alá tartozóba betagozódni?
Esetleg néhány óra is elég a megvilágosodáshoz?
nezelodo
Lehet, hogy hamarosan sugárzik a Lenci barátunk? Na nem az értelemtől, hanem valami mástól és ez csak egy apró előjel volt?!
menekült
@simmering73: Szerintem tényleg vannak ekkora cicijei. :)))
Eladott Ország
A strómannak is strómanja van. Mészáros Lőrinc gyerekeinek cégébe úgy ömlik a közpénz, mintha az apjuké lenne.
Mészáros Ágnes, Mészáros Beatrix és ifjabb Mészáros Lőrinc cége is beállt a közpénzzuhany alá. A fejlődés döntő mozzanata következett be, a király ( csúti az egy élő isten) egy idő után már ne is érhette el közvetlenül a hűbéri lánc alsó fokait, az alvazallusokat, mert a hűbéri szokásjogban kialakult az az elv, hogy a”vazallusom vazallusa nem az én vazallusom”.
24.hu/belfold/2018/07/12/fejer-bal-kozbeszerzes-meszaros/
Atha
Baskee. Gizi néni ellopta a showt, most meg ez.
És még csak fél négy.
Mi jöhet még?
:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.