Nagy Ferót a Beatrice frontemberét saját elmondása szerint már régóta kínozta fájós térde, egy ideje pedig pontosan tudta, műteni kell. Szerdán megoperálták Siófokon a veterán rockert, aki egyáltalán nem hazudtolta meg magát, hiszen éppen csak magához tért az altatásból, máris a dietetikus hölgyeknek csapta a szelet.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Téged kéne nyakon baszni, hogy felébredj. Tudod Feró egy protekció mentes beteggel nem úgy bánnak mint veled. Miért Siófokon operáltak ??? Ott volt a fogadott orvosod?Természetes, hogy téged körbeugráltak hiszen egy ismert ember vagy, akit sokan szeretnek. Azért remélem nem annak a pici baba szüleinek szántad ezt a hülye beszólást, akik egy nap alatt veszítették el a gyermeküket mert az orvosok ide-oda küldözgették és nem vizsgálták meg rendesen! varosikurir.hu/meghalt-a-hat-honapos-pici-lany-mert-az-orvosok-ossze-vissza-kuldozgettek/
Nem találok szavakat hogy milyen ember vagy!!! Nagyot csalódtam benned. Nem az zavar hogy fideszes lettél, hanem az hogy nem látod nem akarod látni a rendszer hibáit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
polar450
A majmot körberajongták, erre beleszédült!
Aki Én
@Dr plágium: Szerintem nagyon is látja, hiszen ilyen írásokat sem osztana meg, ha nem látná.
Sokkal rosszabb amit tesz, annak ellenére, hogy fiatalon az előző rendszerben nagy lázadónak számított. Viszont ostobaság azt hinni, hogy ilyen megnyilvánulással bárkit is meggyőz.
Yoda69
@Aki Én: Nem lázadó, hanem besugo volt az előző rendszerben. Azert hagyták lazadni hogy az legyen az alcaja.
dr. prédikátor
Csótány vagy te , nagyon nagy csótány ! és egy undorító fityma geci féreg vagy akit el kell taposni!!!
Aki Én
Fészbukos üzenet:

Így lett a nemzet csótányából a NER patkánya...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.