Az amerikai elnök nemzetbiztonsági főtanácsadója a Twitteren közölte, hogy Mike Pompeo Budapestre érkezik.

Donald Trump nemzetbiztonsági főtanácsadója, John Bolton a Twitteren közölte, hogy a jövő héten Budapestre érkezik Mike Pompeo amerikai külügyminiszter – írta meg a HVG.

Bolton azt írta: a Fehér Házban fogadták Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, akivel a védelmi együttműködésről, az energetikai diverzifikációról és a rosszindulatú orosz befolyásolásról beszélgettek.

Magyarországra jön az amerikai külügyminiszter

Az nem derült ki ebből, hogy a magyar fél mit gondol a „rosszindulatú orosz befolyásolásról”, de Szijjártó a poszt szerint fenntartotta Magyarország NATO iránti elkötelezettségét.

Pompeo a napokban várhatóan Szlovákiába és Lengyelországba is ellátogat.

Cikk- és címlapkép: AFP

(HVG)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Pompeo alapvetően máshova megy, de ide is beugrik, hogy beolvasson a dagadt, despota törpének. Szerintem az O1G rezsimet rövid úton ki fogják végezni, sem az EU-nak, sem az USA-nak nem hoznak hasznot egy bizonyos ponton túl. O1G már nem csak az EU árulója, hanem a NATO-é is és ez szerintem nem tesz jót az amerikai kapcsolatoknak. Pont ezért jön ide a külügyminiszter.
uploads.disquscdn.com/images/f03387462fe92754b3393aaa6be7172b5c193053758b4ba87ea1d0719ece3905.jpg
kereső
@Eladott Ország: az igazsságot nem fogjuk megtudni,hogy miért is- hacsak nem lesz "látványos"!
Eladott Ország
"Pompeo február ... 15-én Szlovákiába tart" Hát, végül is Szlovákia is a történelmi Magyarország utódállama. Igaz, ott nem uralkodik a mi bölcs vezérünk. (Hanyatlik is!)
Lepényleső
Egyel több akit orránál fogva fognak vezetni,s még a jól működő demokráciánkat is meg fogja dicsérni? - Beszámolójában a kéz (nem köz) tv ezt fogja közölni?
terlasz
Nagy lehet a baj, ha O-val szoba áll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.