Tavaly megengedték a szélsőséges csoportoknak, hogy a Kapisztrán téren emlékezzenek a náci németek és a magyar csapatok budavári kitörésére. A rendőrség nem árulta el a Népszava kérdésére, hogy kapcsolatban áll-e az esemény ezúttali tiltása azzal, hogy Orbán Viktor hivatala időközben a Várba költözött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fosnak nehogy ELFAJULJON A MEGEMLÉKEZÉS !!!
Köb Jani
@papa.49: Szabad butának látszani, de nem muszáj annak is lenni. Napjainkban a magyar szélsőjobboldali szervezetek körében felerősödtek a zsidógyűlölő és rasszista érzelmek. A szélsőjobboldal tagjai hevesen tagadják a holokausztot,[21] a nácizmus bűneit, méltatják Szálasi Ferencet, Adolf Hitlert, valamint más náci és fasiszta vezetőket, erősen Izrael elleni álláspontokat képviselnek, egyebek között véleményük szerint Izrael világuralomra tör, s közvetlenül fenyegeti Magyarországot,[22] ezért célozzák az ország teljes megsemmisítését, kiállnak továbbá egyes terrorizmust támogató arab szervezetek, vagy országok, illetve az Izrael-ellenes Irán mellett, amellyel szorosabbra fűznék a kapcsolataikat.
A bombagyár, a kuruc.info, metapedia,[23] vagy az Atom Blog oldalain rendszeresen jelennek meg szélsőjobboldali, sőt olykor erősen náci-nyilas érzelmű írások. Az említett oldalakon olvasható tartalom jogi szempontból vizsgálva nemcsak, hogy közösség-elleni izgatással egyenértékű, hanem népirtásra is buzdít a zsidó, roma és egyéb kisebbségek, politikai csoportok, személyek ellen.[forrás?] Ha ennyi nem elég , akkor az is vagy , és nem csak látszol .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.