A szocialistáktól mindig csak megszorítást kaptak a nyugdíjasok - mondta Dunai Mónika. A kormánypárti politikus felidézte, hogy Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzásuk idején elvettek egyhavi nyugdíjat, elértéktelenítették a juttatást, háromszorosára emelték a gáz árát és kétszeresére az élelmiszerek áfáját.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@advocat: A svájci indexálást meg a fidesz vette el, drága nagys asszony!
Meg ugyebár, akkoriban a minimálbér adómentes volt!
Akkoriban 1200m3/ év fogyasztásig kedvezményes volt a gáz ára!!
Ma sem fizetek kevesebbet, max. pár forinttal. azt is az ablakcserének köszönhetem. Mennyit is keresett a gáz üzleten a MET?
Mennyi a nyeresége a MVM-nek? Ja, az kell a CÖF-nek békemenetre!
Hol a 14. havi nyugdíj? Egye fene, a 13. havit elengedem. Nekem ne jöjjön a 12000 forintos prémiummal! Még kimondani is szégyen! Mennyi is a magáé, kis kedves???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@durbincs: maga mennyi halpénzt vagy narancsos hálapénzt kap a kedves megjegyzéseiért? Mert magának nem nagyon oszt vagy szoroz, így is, úgy is él mint hal a tóban.
Commenter
@lampa laz: ez némber gulyás gergely munkatársa...
Macskaszem
Mielőtt elvették, 7 éven keresztül adták. Akkor ugassanak, ha már ők is adták legalább 7 évig. Egyébként az sem igaz, hogy Gyurcsány vette el, ugyanis a 13. havi nyugdíj a Bajnai kormány idején szűnt meg, Gyurcsány idején mindvégig fizették.
lampa laz
@Commenter: ...az élesen látszik is rajta, h gulyás munkatársa, de egyébként qurva homályos.
Commenter
@durbincs: magának meg rövidzárlata lett a gömbakváriumban való keringéstől?Itt maga szerint mindenki részeg, csökött agyú, minusz Iqs, kivéve magát.Az algoritmusaival is gondok vannak,ne az akvárium,a számítógépe mélyére nézzen.
kereső
2004-2010 között 51,8 %-al nőttek a nyugdijak.+ 13. havi 2009 júniusáig.
2010-2018 között 23%-al? , akkor mire fel is verik a nyálukat?
Az se igaz,amit ásitanak,meg amit kérdeznek.Jár ez a nőszemély boltba,piacra? -tényleg annyi az infláció a nyugdijaskosárba tartozó áruknak? Ha csak a gyógyszerek ártámogatásának csökkenését nézem is, már akkor megbukott a dolog-hogy megőrizték!!!?,sőt még adta is 13.havi nyugdijat a az elmúlt nyolc év alatt. Na baj van?,hogy most mindenki ezt szajkózza? Rétvári,Dunai,holnap hétvége lévén meg majd jön a kishalász,vagy hidvégi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.