A 2010 óta elért gazdasági teljesítmény teszi lehetővé, hogy a költségvetés a családtámogatások területén egyre nagyobb feladatot vállaljon, és egyre több adórendszerbeli kedvezményt kapjanak azok, akik dolgoznak és gyermeket is nevelnek – mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus közölte: Orbán Viktor miniszterelnök vasárnapi évértékelő...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@colibri: Mennyivel kevesebb szülőként az, aki négynél kevesebb gyereket nevel? Mennyivel kevesebb emberként az, akinek nincs gyereke? Mindez az szja mentesség ilyen alapon eléggé diszkriminatív.
simmering73
Ezt még ezek az idióták sem hiszik, akik kiötlötték ezt a baromságot, hogy majd elkezdenek szülni a nők.
arcmás
Szüljön nektek anyátok, köcsög fidesznyikek !!!
Mert anya csak egy van.
Calll me

www.youtube.com/watch?v=y6QBaZHltJw
colibri
@Commenter: Amit ő/k kitalálnak, az nem diszkriminatív... Az maga a csúcs! Igaz, ez a bejelentés.egy nagy semmi, konkrétum, kidolgozottság nuku. Majd az EP választások után lép életbe, ki tudja milyen feltételekkel. ..és persze megint nem teljesíthető az egyszerű, dolgozó emberek által, mint ahogy lenni szokott. Szóval: sok hűhó semmiért, csak lehessen hőbörögni,migráncsozni, pénzt lenyúlni, a sajátjaikon segíteni.
Commenter
@colibri: EP kampányfogás ez,és egyben egy kétségbeesett üzleti próbálkozás a népességcsökkenés megállítására, egyben vegytiszta "embergyártás" politikai parancsra. Arra nem gondolnak, hogy nem egy Nyugattól leszakadó államot kellene teremteni? Ahol valóban európai és demokratikus módon lehetne élni? Egy az egyben igaz amit írsz.
nezelodo
Megnézem én azt a vidéki melós családot, aki havi ötvenezer részletfizetést bevállal a gyereknevelés mellett, ilyen bizonytalan munkalehetőség mellett. Ezt az ígéretet Háry János Min, elnök csak a tehetős NER társakra szabatta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.