A Fidesz-frakció szombati közleményében arra szólította fel a Jobbikot, hogy fizesse vissza a "tisztességtelenül" felvett 10 millió forintot.

Fidesz: fizesse vissza a tisztességtelenül felvett 10 millió forintot a Jobbik!
Fotó: Facebook/Staudt Gábor

A Fidesz azt közölte az MTI-vel, hogy a Jobbik lebukott, ugyanis kiderült, a "zsidózó" Szávay István és a gazdasági bűncselekményekbe keveredett Staudt Gábor elhúzódó lemondásával milliókat kaszált a párt és a két "botrányos" képviselő.

"A párt ezzel egyrészt erkölcsileg írta le magát, ugyanis már megint egy nácit és egy bűnözőt védett, másrészt még nyerészkedtek is az időhúzással, mert a mandátum visszaadásáig több millió forintos állami támogatást vett fel a Jobbik frakciója és a két vállalhatatlan politikus is. A Fidesz-KDNP felszólítja a Jobbikot, hogy fizesse vissza a tisztességtelenül felvett 10 millió forintot"

- áll a közleményben.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Eriksson: szerinted a kamupártok milliárdjaival mi legyen? kik ezek a kamu pártok és miért nem számoltatja el senki öket?
lassan 10 éve kormányoz az elszámoltatást ígérö párt,a fidesz...
azért érdekes,hogy ennyi év után sincs kit vagy mit elszámoltatni,pedig ígérték .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A fidesz az ellopott Uniós milliárdokat mikor akarja visszafizetni?
Commenter
@Eladott Ország: Majd ha a stadionokban teltházak lesznek. Az unió is futhat a pénze után, már rég szankcionálni kellett volna a rezsimet mind gazdaságilag, mind politikailag.
arcmás
Ez is, hogy néz már ki?
A büszkeségtől dagadó politikus.
Eladott Ország
@Commenter: A Néppártnak szüksége van a fideszre, még ha egy jellemtelen, sunyi társaság is. Ráadásul ott van a kölcsönösségen alapuló gazdasági kártya: az autóipar. Orbán tudja ezt. Tudja, hogy bármikor kijátszhatja ezt a gazdasági kártyát – stratégiai fontosságúnak minősítette a német összeszerelő üzemeket? Ki nem szarja le? Bármikor keresztbe tehet nekik – és nincs kétségem a felől, ha szükséges, gátlás nélkül meg is teszi – mint ahogy a Néppárton belül is arra fújja fel magát, hogy a CDU és a PiS mellett a harmadik meghatározó erővé váljon a fidesz. A jusztis ember arra játszik, hogy a folyamatos konfrontációjával, a mindenkivel szemben állásával egyszer eléri azt, hogy – jobb a békesség, mert a világ politikusai általában szeretnek a konfliktusokból kompromisszumok útján kijönni (kivéve Orbánt, aki továbbra is az ordító egér maszkját viseli) – némi engedményt tesznek neki, és nem verik – legalábbis nem közvetlenül – orrba. Csak egy ország döglik bele.
Commenter
@Eladott Ország: A Néppártnak is keresztbe fog tenni a Fidesz majd ha eljön az ideje.
Azért a lengyeleknek csak ott van egy Donald Tusk is, aki ki nem állhatja az orbán féléket. A PiS abban a pillanatban szét fog esni amikor Kaczynski nem lesz többé, ahogy a fidesz is szétesik majd, ha orbán rendszere is. Kelet Európa "csak" olcsó munkaerő már a Nyugatnak és Amerikának is. orbán ellen már rég tenni kellett volna.
Bozóki András írta, hogy Horthyt, Kádárt és Orbánt összeköti a hazaárulás. Előbbi kettő kezéhez vér is tapad, orbánéhoz "csak" a korrupció és egy eltékozolt történelmi lehetőség és egy eltékozolt ország. Vasárnaptól tudjuk, hogy magánterület a Budai Vár, magánkordon a kordon is, amire nem lehet plakátokat ragasztani, a tiltakozót el kell rángatni, a plakátját összetépni, őt magát megütni. Szilveszteri mókánál is jobb az ellenzéki képviselőket vegzálni, ütni, nácizni, kommunistázni és kiröhögni.Felemelkedés és sikertörténet. Ilyen ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.