A Fidesz-frakció szombati közleményében arra szólította fel a Jobbikot, hogy fizesse vissza a "tisztességtelenül" felvett 10 millió forintot.

Fidesz: fizesse vissza a tisztességtelenül felvett 10 millió forintot a Jobbik!
Fotó: Facebook/Staudt Gábor

A Fidesz azt közölte az MTI-vel, hogy a Jobbik lebukott, ugyanis kiderült, a "zsidózó" Szávay István és a gazdasági bűncselekményekbe keveredett Staudt Gábor elhúzódó lemondásával milliókat kaszált a párt és a két "botrányos" képviselő.

"A párt ezzel egyrészt erkölcsileg írta le magát, ugyanis már megint egy nácit és egy bűnözőt védett, másrészt még nyerészkedtek is az időhúzással, mert a mandátum visszaadásáig több millió forintos állami támogatást vett fel a Jobbik frakciója és a két vállalhatatlan politikus is. A Fidesz-KDNP felszólítja a Jobbikot, hogy fizesse vissza a tisztességtelenül felvett 10 millió forintot"

- áll a közleményben.

(MTI)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Eriksson: szerinted a kamupártok milliárdjaival mi legyen? kik ezek a kamu pártok és miért nem számoltatja el senki öket?
lassan 10 éve kormányoz az elszámoltatást ígérö párt,a fidesz...
azért érdekes,hogy ennyi év után sincs kit vagy mit elszámoltatni,pedig ígérték .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Ez a szaros 10 milla jobban fáj mint a kamupártok által bezsebelt 2 milliárd? Az jó helyen van, köcsögök? Hát persze, kellenek a fidesznek mint egy falat kenyér bármi áron.
Nessy
Ja kérem, a kamupártok szavazói oly kevesen vannak, hogy az nem zavarja a fideszt! Viszont a Jobbiknak elég népes tábora van!
Egyébként is a kamupártok vezetői ugyebár a vagyonukkal felelnek elméletileg, de azokat "fárasztó" megkeresni akár az ÁSZ-nak, akár a NAV-nak! Pláne, akiket esetleg a fidesz "kért fel"!
Tényleg Orbánt és a pártját megszállta a bosszúállás szelleme!
Aki nem a hívűk, annak valóban Isten irgalmazzon! Mert ők nem fognak!
Rájuk szakadhatna az ég.
Eriksson
Más sem hiányzik, minthogy a volt SzDSz adósságát próbálják végre behajtani.
csak úgy....
@Eriksson: szerinted a kamupártok milliárdjaival mi legyen? kik ezek a kamu pártok és miért nem számoltatja el senki öket?
lassan 10 éve kormányoz az elszámoltatást ígérö párt,a fidesz...
azért érdekes,hogy ennyi év után sincs kit vagy mit elszámoltatni,pedig ígérték .
tothjani
Lázár fizesse vissza azt a 23 milliárdot amit mellédöngetve eltőzsdézett mert ő aztán ért hozzá!!
Ja hogy azt közpénzből teljesen rendben volt lerendezni hiszen inkább a Szeretett vezéreink hülyeségére költsünk mint mondjuk a háztartási gép csere programra.
csak úgy....
@Nessy: Ki "üzemelteti" ezeket a kamu pártokat ? Csak nem,valakik a demokrácia nevében?
A nem ellenfél támogatást évez,közben a müködö pártok ki vannak herélve?
így is el lehet tenni valakit láb alól?
Borsodi
A fidesznek kéne vissza adni a népnek az Országot,a Magyar Köztársaságot a nyugalmunkat,családunkat és a munkánkat,elvett házunkat,földünket.:www.youtube.com/watch?v=VHx5Dicfaf0&t=50s

www.youtube.com/watch?v=IcZt-YYsGvo&t=14s
csetere
@Nessy: Hiába van kevés kamupárt ha viszik a pénzünket és sosem voltak elszámoltatva! Ne fizessen egyik párt sem, míg tőlük nem hajtják be!
csak úgy....
@Eriksson: jut eszembe,csak nem SZDSZ es voltál!? nyugi,el vagytok évülve ...
Desischado
Bezzeg a kamupártokat nem számoltatja el a fidesz! Hogy rohadnának meg elevenen! Undormány, ami itt folyik, de meddig még?!
terlasz
Ha a fidesz is visszafizetné a magyar nép számára, amit tisztességtelenül eltulajdonított, akkor nagy reményekkel nézhetnénk a jövő elé.
Lepényleső
Úgy van,ahogy mindenki más is azt tegye,-vissza a közösbe,s a haza fényre derülne?
Igen ám,de akkor a sok nap és pénz lopóval vajon mi lenne? Talán dolgozni menne?
moareka
Tessék mondani, a regnáló hatalom által lenyúlt milliárdok mikor lesznek visszafizetve a köznek?
balos
01geci a kdnpöcs pedig a farvizet meglovagló szarcsimbók!
Fradigege
1 milliárdot varrtak a nyakába a Jobbiknak, és 10 millióval pitiánerkednek? Semmi stílus, semmi elegancia.
kissé felnőttem
tejfelesszáju ! milliárdokkal tartoztok a nép nevű szervezetnek
pár téma Stadionból csak 25? kb? szántók, erdő,k szőllők, tovább is van mondjam még, Kastélyok Zánkai tábor nyaralók , Szot üdülök ? Balaton part úgy -hogy kussolj 10 milláról,
mert ez még hatványozódik ha okoskodsz ! 600 évig sem fizeted vissza pártostól sem.
juttka
@Nessy: Megígérte G.O.V. a tavalyi márc.15-i beszédében, hogy visszavág.
juttka
@csak úgy...: Saját magukat kellene elszámoltatni, azt pedig nem akarják.
Eladott Ország
A fidesz az ellopott Uniós milliárdokat mikor akarja visszafizetni?
Commenter
@Eladott Ország: Majd ha a stadionokban teltházak lesznek. Az unió is futhat a pénze után, már rég szankcionálni kellett volna a rezsimet mind gazdaságilag, mind politikailag.
arcmás
Ez is, hogy néz már ki?
A büszkeségtől dagadó politikus.
Eladott Ország
@Commenter: A Néppártnak szüksége van a fideszre, még ha egy jellemtelen, sunyi társaság is. Ráadásul ott van a kölcsönösségen alapuló gazdasági kártya: az autóipar. Orbán tudja ezt. Tudja, hogy bármikor kijátszhatja ezt a gazdasági kártyát – stratégiai fontosságúnak minősítette a német összeszerelő üzemeket? Ki nem szarja le? Bármikor keresztbe tehet nekik – és nincs kétségem a felől, ha szükséges, gátlás nélkül meg is teszi – mint ahogy a Néppárton belül is arra fújja fel magát, hogy a CDU és a PiS mellett a harmadik meghatározó erővé váljon a fidesz. A jusztis ember arra játszik, hogy a folyamatos konfrontációjával, a mindenkivel szemben állásával egyszer eléri azt, hogy – jobb a békesség, mert a világ politikusai általában szeretnek a konfliktusokból kompromisszumok útján kijönni (kivéve Orbánt, aki továbbra is az ordító egér maszkját viseli) – némi engedményt tesznek neki, és nem verik – legalábbis nem közvetlenül – orrba. Csak egy ország döglik bele.
Commenter
@Eladott Ország: A Néppártnak is keresztbe fog tenni a Fidesz majd ha eljön az ideje.
Azért a lengyeleknek csak ott van egy Donald Tusk is, aki ki nem állhatja az orbán féléket. A PiS abban a pillanatban szét fog esni amikor Kaczynski nem lesz többé, ahogy a fidesz is szétesik majd, ha orbán rendszere is. Kelet Európa "csak" olcsó munkaerő már a Nyugatnak és Amerikának is. orbán ellen már rég tenni kellett volna.
Bozóki András írta, hogy Horthyt, Kádárt és Orbánt összeköti a hazaárulás. Előbbi kettő kezéhez vér is tapad, orbánéhoz "csak" a korrupció és egy eltékozolt történelmi lehetőség és egy eltékozolt ország. Vasárnaptól tudjuk, hogy magánterület a Budai Vár, magánkordon a kordon is, amire nem lehet plakátokat ragasztani, a tiltakozót el kell rángatni, a plakátját összetépni, őt magát megütni. Szilveszteri mókánál is jobb az ellenzéki képviselőket vegzálni, ütni, nácizni, kommunistázni és kiröhögni.Felemelkedés és sikertörténet. Ilyen ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.