Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke szerint Orbán Viktor miniszterelnök láthatóan megijedt az ellenzék egységes fellépésétől, ezért vette ilyen "közönségesre" a hangvételt.

Karácsony: Orbán megijedt az egységes ellenzéktől

Fotó: Balogh Zoltán /MTI

Orbán Viktor kormányfő vasárnapi évértékelő beszédében többek között arról beszélt, hogy a magyar ellenzék bevándorláspárti politikusok gyülekezete, akiket Soros György és az európai bürokraták tartanak lélegeztetőgépen. Kiemelte: azt kell hallanunk, hogy a zsidó származású képviselők listázása nem jelent antiszemitizmust, és aki ezt mondja, még főpolgármester akar lenni, "ahelyett, hogy csendben elkullogna a kertek alatt". "Erre csak annyit mondhatunk: szégyen!" – fogalmazott.

Karácsony: Orbán megijedt az egységes ellenzéktől

Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Karácsony Gergely – aki múlt héten nyerte meg az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Párbeszéd és a Szolidaritás főpolgármester-jelölti előválasztását – az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: "Bayer Zsolt kebelbarátja, az európai szélsőjobb fő szövetségese, minket biztos nem oktathat elfogadásból".

A neki szóló üzenetről a Párbeszéd politikusa azt írta: a viszonválaszt a budapestiekkel, a "szabad város szabad polgáraival" közösen küldik majd októberben.

MTI

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
A nemzetközi helyzet fokozódik... egyre fokozódik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
@Pegero: Talán kevesebb kárt okozna mint Tarlós!
Virág Árpád
A nemzetközi helyzet fokozódik... egyre fokozódik!
Nessy
@Pegero: ha mindenki bohóc, aki ostobaságokat mond, illetve pár év alatt homlokegyenest mást mond, akkor nincs egyedűl Karácsony!
Én a programjáról beszélek. Ugyanis Tarlósnak nincs saját programja, Orbán agymacskáit hajtja végre. Már évek óta. És korát tekintve, csak rosszabb lesz.
Sámannus
Soros Gyuri selejt politikusa húzzon a picsába.
Nessy
@Pegero: lehet, hogy "senkinek tartasz", ez manapság divat azokkal szemben akiknek esetleg más a véleményük,
Viszont én nem voltam sértő, legalább is úgy érzem. Ende!
Donáld Tramp
Hehe. Megijedt 400-embertől ! Ja ! Szánalmas... Nektek is csak itt nagy a szátok ! :D :P
tulipan
AZÉRT takarták el, a dagadt zsírpárnát, nehogy mi meg tőle rémüljünk meg???
Donáld Tramp
Az első képen két pasi, hat nő ! Látszik hogy kettessel kezdődik a személyi számuk !!! :D :P
almalibre
Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha!
Jozefina
Persze, hogy fél!!! Nem kicsit, nagyon!!! A várban érzi magát biztonságban!!! Nem véletlenül kültözik oda!!!
Donáld Tramp
@Nessy: Sz@r Budapesten Élni !? Ja Persze biztos az ha nyuggerek lezárnak egy hidat... Miért is ?! Fejtsd ki légyszives !!! Én 83-zret kaptam fiziként / Komló / Mégis POFA BE !!! Ha nem tetszik.. a HAVI 200-ezres nettó akkor k@pd be ...
Aki Én
@Shikari: 08:37 Ez még tőled is vicces :)
Eriksson
@Nessy: tegnap, 20:06
Állítólag Zuglóban nem mennek túl fényesen a dolgok. Érdemes lenne meghallgatni néhány odavalósit.
Tarlós szerintem a nyugodt erő: www.youtube.com/watch?v=an1qGDTurvc&t=47s
Nessy
@Eriksson: Köszönöm! Tarlós volt Óbuda polgármestere, volt szerencsém élvezni a dolgait! Különösen a Margit Kórház Jánosnak való "ajándékozását". Évtizedek munkáját tették tönkre!
Eriksson
@Nessy: Arról szólt a fáma, hogy a két kórház összevonása mindenféle kritériumok miatt volt indokolt, de az még 2007-ben volt. Tudjuk, akkor folyt a kórházak racionalizálása.
tudode
Alábecsülte a NAKI az ellenzék értelmi szintjét!
.
Saját magának köszönheti az un. RABSZOLGA TÖRVÉNY izélgetésekor, hogy az ELLENZÉK "csak" együtt .. e r ő s ... abban, hogy MEGKÖSZÖNJÉK a 30 éve tartó baromkodását!
.
---- 2018. 12. 12. Tordai Bence élő a Parlamentből - a rabszolgatörvény szavazásán
www.youtube.com/watch?v=waUmeFwPL_s&t=4929s
.
A mindenkori KÖZJOGI MÉLTÓSÁG nem viselkedhet úgy bármely helyzetben, mint egy .. F A S Z E N T!

.
Nessy
@Eriksson: Nekem tetszik mondani? Szenvedő alanya voltam. Tarlós első szóra, vita nélkül, ezüst tálcán nyújtotta át. Aztán mikor évek múlva Bús Balázs visszaszerezte, hogy milyen leharcolt állapotban, arról inkább ne beszéljünk. Tarlós ott feszített az első sorban, amikor visszakaptuk.
Eriksson
@Nessy: Nem tudni, hogy melyikben volt Tarlósnak nagyobb érdeme. A Molnár-féle racionalizálásban, vagy a Fidesz alatti visszaszerzésében, 2011-ben.
Nem mentegetni akarom Tarlóst, de ha a kormányzat valamit eldönt, a helyi polgiknak nem sok tér juthat. Főleg amikor az volt a fő cél, hogy Molnár, majd Horváth közreműködésével minél inkább leépítsék az eü-t
csak úgy....
@Eriksson: olvasgatlak, de elnézést , - rólad csak az jön le,hogy te egy nagyon nagy nyalibácsi...
Eriksson
@Eladott Ország: Figyelemre méltó a gyűjteményed. :)
Aki Én
@Shikari: @Pegero: Lehet ennek az összefogásnak valami jelentősége, mert rendesen befeszültetek miatta :)
Karácsony egy tökös gyerek, legalábbis a gyáva nemzeti-vajdátokhoz képest mindenképp. Az oda se mer menni egy stúdióba, ahol nem az előre egyeztetett kérdéseket teszi fel a droid médiamunkása. Még a parlamentben is a függöny mögött bujkál a kényes kérdések elől.
Azért nem mer interjút adni, nyilvánosan vitázni, sajtótájékoztatót tartani, mert ő tudja a legjobban, hogy a hazugságait IQ 30 felett bárki leleplezi, megcáfolja egy pillanat alatt.
tulipan
@Aki Én: Nagyon tetszik, hogy azt tagadják, amit közben csinálnak!!! Ez a valódi narancsos fából vaskarika! :))))))
www.youtube.com/watch?v=CtI5fp5kVY4
tulipan
@Aki Én: Igy igaz! Habár, valószínűsíthető, ennek az lehet a magyarázata, hogy t.i. a megfelelő komcsi szakszemináriumaikon kitanultál a taktikát!
almalibre
@Eladott Ország: Igazad van, 9+9+2+2+1+2+1 tényleg több, mint 23. Azt is tudjuk, hogy sok lúd disznót győz, de ahhoz nem csak abban kell egyet érteniük, hogy O1G. Ha a libák képesek lesznek egyet értve egy zászló alatt felsorakozni, egy irányba elindulni, kitalálni, hogyan működhetne jobban a gazdaság és annak következményeként jobban javulna a társadalom helyzete, lesz lehetőségük megülni a disznótort is. Amíg 9 és 9 és 2 és 2 és 1 és 2 és 1 liba hét fele gágog, a disznónak nincs mitől félnie…
Eladott Ország
@almalibre: Abban kell egyetértenünk, hogy a bűnözőknek nem a kormányban, hanem a börtönben van a helye. A többi okfejtésedet, meg a fidesz idiótái között fejtsed ki.
lh3.googleusercontent.com/-ka5LJ3e_O8c/XFk9dj7rB8I/AAAAAAADZUc/9nVXNOflLLI2JHvhXf_IYEr8JGKeu27LQCJoC/w530-h431-n-rw/FB_IMG_1548919380772.jpg
Mert az rendben van, hogy a világ öt utolsó kommunista diktatúrája közül az egyik Laosz melegen üdvözli, hogy az orbáni gógyi ennyire leleményes, de ha a kolléga által az este ajánlott Parragh László csempéssel készített interjúra gondolunk, akkor a helyzet még annál is durvább. Azt nem tudom, hogy Parragh kartárs még a helyén van-e (láttunk már a hirtelen támadt őszinteségük oltárán hatalmasat taknyoló pártkatonákat, ugye), de az egészen biztos, hogy elég súlyos állításokat tett:
– A visegrádiaktól szakadunk le, a románok jönnek föl ránk.
– Magyarországnak a térségben most ki a legnagyobb vetélytársa?
– Szégyenletes, de lassacskán Románia. ( utóirat: azóta már lehagytak)
Vagyis ha gyengébb pillanataikban már a sajátjaik is bevallják, hogy kommunikációs bűvészkedés, parttalan ígérgetés ide vagy oda, az elnyomó rendszerváltáskor sok évtizedes gazdasági hátránnyal induló Románia szintjére küzdötte le az országot a NER, vagyis nem a hazaáruló büdöslibsik vádaskodnak ordas hazugságokkal, akkor nem nehéz belátni, hogy bizony hatalmas tragédiák elé nézünk. Ezeknek a "disznóknak" nem a vágóhídon, ha nem a börtönben van a megérdemelt helye, mivel az EU-ban nincs halálbüntetés!
almalibre
@Eladott Ország: Én egy általad feldobott táblázatra reagáltam, te viszont össze-vissza hadobálsz… Megismétlem, a harag biztos visszavezethető mindegyikőtöknél valamilyen okra, még az is lehet, hogy tényleg van valami felelősége a FIDESZ-nek a frusztráltságotokban, de inzultusok és fenyegetések helyett, megoldásokat kéne az éterbe kiabálni, mert csak az vihet előre. Valami okosság kéne, amiről elhihető, hogy jobb, mint amit a Orbán mond, vagy csinál…
Eladott Ország
@almalibre: Az üzenet: Takarodjatok. uploads.disquscdn.com/images/c0dde7e6422ea5cba89c9b29f00465759aa92256a659040e18625ddeb3b49a7f.jpg?w=600&h=398
Nincs az a terrorista, aki akkora kárt tehetne ebben az országban, mint a fidesz-kormány tett az elmúlt nyolc évben.
Ha a fidesz-kormány 2010-es hatalomra kerülése óta tisztességesen dolgozna, ha kormányozna és nem a régi vágású kereszténydemokráciát építené, ha nem a saját és holdudvara zsebét tömködné, ha munka helyett nem állandóan szabadságharcolna és vélt vagy valós démonokkal hadakozna, ha felnőtt embereknek nézné a választóit és ha áldásos ügyködése nyomán Magyarország nem az Európai Unió leggyengébben teljesítő országává nőtte volna ki magát.
Tudta? A fidesz-kormány regnálása óta
-Magyarországon 120 év után megszűnt a társadalombiztosítás, már a kifejezés sem szerepel az Alaptörvényben; ez azt jelenti, hogy az állam senkiért nem vállal szociális kötelezettséget, ellenben annál több kötelességet hárít át az állampolgárokra.
-nyomtalanul és következmények nélkül lenyúlták a magyarok 3000 milliárd forintos magánnyugdíj-megtakarítását.
a beígért bürokráciacsökkentés jegyében négyszer annyi államtitkárt tart el ma a magyar adófizető, mint az elmúlt nyolc évben bármikor.
-a beharangozott adócsökkentés jegyében csak az első négy évben 30 új adót vezettek be.
-az egykulcsos adóval eltörölték a gazdagok magasabb adókulcsát, évi 400 milliárdot hagyva a tehetősek zsebében, egyúttal 400 milliárdos lyukat vágva a költségvetésben.
-Magyarország a 4 millió szegény (létminimum alatt élő) országa lett, akik közül egymillióan munkával keresnek kevesebbet, mint a létminimum; csaknem minden tizedik ember, akinek ma Magyarországon van legális munkából származó jövedelme, éhbérért dolgozik.
-Európában példátlan módon több száz milliárd forint veszítette el közpénz-jellegét, az ország nemzeti bankja családi vállalkozásként funkcionál.
stb...
almalibre
@Eladott Ország: Javaslat? Út irány? Megoldás?
Eladott Ország
@almalibre: A fidesz bűnöző és politikai prostituált bandával nincs miről tárgyalni. Az a baj, hogy csak az éter van tele a mocskos, cinikus, pofátlan , intézkedésetekkel, és nem a börtönök. Az ellenzéki pártok a megmondhatói ( én nem vagyok párttag) hogy mennyi javaslatot loptatok el az uralkodásotok alatt. Ezért ha módomban állna akkor sem adnák javaslatokat, hogy ez a szarházi bűnöző banda konzerválja magát ,meg felesleges is volna. Idézem a nagy klasszikust " kutyából soha nem lesz demokratikus szalonna." A mérhetetlen közpénzlopásokat, az ország totális kifosztását, nyomorba döntését - Európa második legszegényebb országa - a demokrácia telibeszarását a diktatúra, maffiaállam kiépítését stb. soha nem lehet megbocsátani. Ezért felelni kell!
almalibre
@Eladott Ország: Sorolhatjátok ti és az ellenzék: “bűnöző, prostituált banda, baj, mocskos, cinikus, pofátlan, loptatok, uralkodás, szarházi bűnöző banda, felesleges, mérhetetlen közpénzlopásokat, totális kifosztását, nyomorba döntését, legszegényebb országa, demokrácia telibeszarását a diktatúra, maffiaállam…”
Ez csak egy halom negatív szó, ami feszültséget kelt, semmi értelme hatásos alternatíva nélkül. Ha változást akartok, azt ki kell találni, meg kell tervezni és azt már van értelme az éterbe kiabálni!
Eladott Ország
@almalibre: A változás az lesz, hogy mentek a börtönbe! Az országot lezüllesztettétek Bulgária szintjére, és akkor még a mocskos pofátok jár, szarházi! B@zdmeg, erre vagytok büszkék! A pofám leszakad! A rendszerváltás idején Csehország mögött álltunk! Ezt kellett megtervezni! Nos húzzál el a 3,14csába a kertek alatt! Szomorú vége lesz a cinikus, pökhendi pofázásotoknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.