A térfigyelő kamerák rögzítették, ahogyan egy hatvani gimnázium előtt, diáktársai szeme láttára vernek meg egy tinilányt.

A hatvani gimnázium előtt történt verekedéssel kapcsolatban kedden született volna döntés, ám az egyik fiatal elkövető nem jelent meg a tárgyaláson.

Egy 16 és egy 17 éves lány előzetesen megbeszélték, hogy konfliktusukat egy náluk fiatalabb 15 éves lánnyal, úgy fogják elrendezni, hogy az iskola előtt megverik mindenki szeme láttára.

Az utolsó órája után haza igyekvő lányt nem engedték elmenni, megragadták és az utcára vezették, majd fél órán keresztül vonták kérdőre, megpofozták, haját megtépték és még a fejét a betonoszlophoz ütötték. Majd mikor már a földön feküdt, meg is rugdosták. Közel száz diák előtt alázták meg a fiatalkorú lányt.

Diáktársa előtt vertek össze egy tinilányt

Ha valaki közbe akart avatkozni, a barátaik nem hagyták. A 15 éves lány végül nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban fennállt súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülések kialakulásának a lehetősége is.

A tárgyalás továbbá márciusban fog folytatódni a perbeszédekkel.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(24.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Tárgyalás? Perbeszéd?
Ha a lányommal tennék ezt, azoknak a házához megy és rájuk gyújtom, majd ahogy menekülnek ki a házból egyesével levadásznám őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.