A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kedden este Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Novák Katalin a műsorban a családtámogatás 7 új pontját szerette volna részletesen ismertetni, azonban a műsorvezetőtől egyéb kitérő kérdéseket is kapott. Hiányérzetéről a Facebookon írt az államtitkár. 

A kormány új családvédelmi akciótervét Orbán Viktor a szokásos évértékelőjében, vasárnap jelentette be. Novák Katalin a bejelentett családpolitikai intézkedésekről szeretett volna beszélgetni az ATV műsorában.

Rónai Egon azonban egyéb dolgokról is kérdezte, az egyik kérdése például úgy szólt, 

miért nem emelik a családi pótlékot.

Novák Katalin a műsor után a Facebookon minősítette a beszélgetést.

A családügyi államtitkár azt írta:

Természetesen mindig szívesen folytatok elvi vitákat a kormány lépéseiről, de azt gondolom, hogy ennél most sokkal fontosabb lenne a magyar emberek megfelelő tájékoztatása azokban az aktuális kérdésekben, amelyek fiatalokat, gyermeket vállaló és nevelő családokat és nagyszülőket érintenek. Én ezért mentem tegnap este az ATV-be is. Kár, hogy ezt nem mindenki gondolta így, és az új intézkedéseink bemutatására alig maradt idő

A műsor végén Novák Katalin végül rátérhetett a most bejelentett családpolitikai intézkedésekre is. Az államtitkár ezt úgy nyugtázta Rónai Egonnak:

Talán érdemes lenne arról is beszélni, hogy mit csinálunk, nem csak arról, hogy ön szerint mit nem

A teljes műsor itt nézhető meg:

Forrás: 444.hu, ATV

Címlapi kép: MTI/Vajda János

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az a helyzet novák szatyor a riporter azért van, hogy kérdezzen, ez nem a szokásos péntek reggeli csuti műsor !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Az a helyzet novák szatyor a riporter azért van, hogy kérdezzen, ez nem a szokásos péntek reggeli csuti műsor !!!
tudode
Nagyon finoman kérdezett rá a riporter a LAKÁSÉPÍTÉS HIÁNYÁRA!
.
Kérdezhette volna azt is, hogy a LÁTVÁNY IZÉRE KÖLTÖTT FÉLBILLÓ froncsiból FELADATKÖRÜKBEN miért nem reklamáltak, hogy legalább a FELÉBŐL építsenek a MAMA HOTELESEKNEK bérlakást, mert miközben az is akadálya, hogy TÖBBEN VANNAK MINDEN ÉGTÁJTNÁL a putriban, már ami a gyermekáldás előadását illeti!
Nessy
Nocsak! Ha nem ő szabja meg a kérdéseket és a válaszokat, akkor "nem tetszik a műsor"? Nem szokta nézni Rónai Egon műsorát? Képzelje, ha Kálmán Olgával került volna szembe! Ha hiszi ha nem álomtitkárasszony, ennél a cseppfolyós, jelenleg forrás nélküli ígéret halmaznál a meglévő témák jobban érdeklik az embereket.
Majd akkor beszéljen erről a nagyívű ígéret halmazról, ha meg lesznek a részletek ( tudniillik az ördög azokban lakozik), és lesz rá forrás.
RonaGyuri
én meg itt írom meg, hogy szégyen hogy ebben az országban ez az idétlen román liba államtitkár lehet! =))
lampa laz
Az alábbi szarcsatornák egyikébe kellett volna diadalt hánynia. Varga NER társ is elismerte -repült is érte, mint fészkéből kieső veréb-, h csak az ellenzéki oldalon van hiteles tájekoztatás. Ehhez nincs hozzá szokva a dagadt seggü katóka.

magyarhang.org/gazdasag/2019/02/13/meszaros-lorincek-mar-at-is-vettek-a-tv2-t/

A fenti cikket már megint nem engedte beküldeni a propi.
balos
@RonaGyuri: Ahol egy kövér egy szilárd kocsimáté stb vezető lehet ott egy ilyen lehet bármi,csak rendes ember nem!
kissé felnőttem
katalin kedveled a süketelést ? JA mi nem, képzeld el ekkora kábitást ámitást igérgetést
a hatalom megtartásáért még senki nem tett, akinek szólt az átlátta mindezt aki ma születik 23 évesen áll munkába
ha egyáltalán itthon marad Max ti maradtok itt de kisbuszt most vehetsz 5 idegen nyelvért tán adnak.Az ujságirókat meg a nép pénzéből fizetik ugyhogy tessék hozzászokni
. Nem tabuk vagytok .
RonaGyuri
@balos: na azzal egyiket sem gyanúsítanám meg! =))
kereső
Egyem azt a sértődős lelkét! Család-és ifjusági államtitkár? Igen. Akkor sziveskedjen egy ujságiró!!!kérdéseire nem vállvonogatva válaszolni, és nem megsértődni, mert meg mertek tőle kérdezni néhány olyan dolgot, amelyért ő a felelős!!! minisztériumi szinten.Örüljön, hogy Rónai Egon nem kérdezett rá a bölcsödei férőhelyek témájára, mert akkor megismételhette volna nagy nyilvánosság előtt a hazugságát,sokan értesültek volna róla, hogyan lehet hazugságon kapni még novák katalint is.
adrenalink
KariGerinek sem teccet a Hírtv-s kérdezősdi. Szóval 1:1:-))
tothjani
A Fidesz általában nem enged nőket politikusi pályára mert nem elég gerinctelen pofátlan állatok!
De azért persze ritkán a nők között is vannak kivételek. :(
advocat
Nem kötelező odamenni! De vállalta. A jó k...vát is időnként megdugják. Hát ez a politika!
Desischado
@RonaGyuri: Gyuri, ezt hogy érted? Nem magyar a rühes cafat? Akkor meg mit keres itt?!
Értelmes kérdésre büdös válaszolni egy rohadt fideszes parazitának, nem tudtátok?
vadsanca
A családi-pótlék nem emelésével valahol egyet értek. Mindenki addig nyújtózkodjon, amíg a takarója ér! A gyerek vállalás felelősség és a szülőnek a kötelessége eltartani. Ez a támogatási rendszer, hozzájárulás a gyermek költségeihez. (Vehetjük "talált pénznek" is.) Még a végén elérjük azt, hogy nem éri meg dolgozni.
advocat
Katika! Az interjú nekem tetszen! Vagy nem nekem - az állapolgárnak - készül? Akkor meg minek megy oda?
staro2
Novák Katalin a Facebookon írta meg, hogy nem tetszett neki az ATV-s interjú

Én pedig a Propin írom meg, hogy nagyon nem tetszik novák katalin. Persze egy olyan nőtől aki emberek előtt időnként kistányérnyi narancssárga fidesz fölbbevalóval jelenik meg , nem szabad sokat várni.
Macskaszem
Kósa Lala színvonala:
"KL - Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni? (...) Az fog történni, hogy én nem erre a kérdésre válaszolok egyáltalán. De azt nekem szabad. Ön azt kérdez, amit akar, én meg arra válaszolok, amire akarok."
A gecihorda a kérdést is meg akarja szabni, mint a gecimédiában, aztán ha nem lehet, csak néznek, mint a vett malac.
Aki Én
Nahát, nahát, ez a nőszemély bele akar avatkozni a műsorszerkesztésbe? Nagyon hozzászoktak, hogy csak az előre egyeztetett propagandát kell felmondaniuk.
Egyébként picit zavaros volt a drága.
Lepényleső
Na és? Én a farnyalást nehezményezem,amiről a "komcsi" éveket idézhetem,fölöslegesen?
kokopelli
A csaj hallott róla,hogy az átkosban,amikor a "csuti-szentcsalád" a másik oldalon
kepesztett,akkor még jobb volt a koreográfia!...és biztosabb is!!!
Eladott Ország
Gyönyörű évnek néztünk elébe, hiszen országunk első számú puritánja új irodát kapott. Így jelent meg a párt egyik faliújságján: kapott. Tessék mondani, kitől kapta ő? Valami jótét lélektől? Esetleg a Mikulástól? Vagy a húsvéti nyuszi tojta neki időnek előtte, hogy örüljön a kis csibész? Mert én úgy tudom, személyesen az illiberális antidemokrata hisztizte ki magának a csilliárdokba kerülő, puritánnak álcázott luxust. Amit aztán fel is szentelt egy karmelita szerzetes. Kell is az, hogyan olvasgathatná a megdicsőült uralkodó a sportújságot egy szenteletlen irodában? Csak a nagy ember irodarésze valami 4 milliárd forintba került. Az négyezerszer egymillió forint, a hülyébbek kedvéért. Mondjuk annyi, mint másfél millió nyugdíjas idei nyugdíjemelése. Vagy mint négyezer otthon megmentése az árverezéstől. Vagy mint négyezer iskola felszerelése nyelvi laborral. Lélegeztetőgépre nem fogom átszámolni, a keresztényi szellemben fröcsögő pártmédia nyilván így is harsányan röhög azon, ha valakinek nem tetszik a kisformátumú nagy ember minden határt átszakító pofátlansága.
A demokrácia csonkjain nincsen új hajtás, csak a közmunkások, minimálbéresek és egyéb rabszolgák rongyait lengeti a szél a fűtetlen lakások kitört ablakaiban. A kiló krumpliért felvásárolt szavazatok magasra repítették a szerény képességű hadurat. Ő már régen legyőzhetetlen félistennek hiszi magát, a körülötte hemzsegő tányérnyalók és bilihordozók pedig dülledt szemmel erőlködnek, hogy ez a hite meg ne inogjon valahogy. Hiszen a saját megélhetésük, családjaik egyre gyarapodó vagyona ettől az egyetlen embertől függ. Ki a francot érdekel a többi kilencmillió, amikor az ő gyereküknek már az oviból hazafelé is saját kastélyok, szőlőbirtokok mellett vezet az út, amikor a nyugdíjas szüleik, nagyszüleik az egész életen át tartó spórolásnak köszönhetően százmilliós földbirtokokat, vállalkozásokat, disznótelepeket, bányákat tudhatnak magukénak.
evacica
Katika! összetévesztette az ATV a Királyi TV vel! Egyébként kitérdelek, hogy ennek a nőnek mi tetszik?
olivér
@RonaGyuri: jellemző,hogy ebben a gusztustalan,gyurcsányista románozásban az elvtársak tetszésüket lelik.De, Ti tudjátok! Ha ebben találtok lelki katarzist,hát csináljátok!Titeket minősít,nem mást.
csipetke
Ez a nő pont olyan,mint a gazdája,orbán. Váratlan kérdést neki sem lehet feltenni,mert nem tud rá válaszolni,így a válasz helyett jól megsértődik,és kiposztolja a világ legnagyobb kuplerájába,a fészbukra.Pedig arra többtízezren lennének kiváncsiak,hogy miért nem emelték a családipótlékot már tíz éve?
csak úgy....
@Pegero: látom,hajnali 1/2 2 ig itt vírrasztottál,hogy tudj valami (szerinted) okosat mondani...
remélem nem rád üt majd a 4 kis mutscsaó! neked az a lényeg,hogy fussa a daciára...
csak úgy....
@Pegero: ...szóval,te vagy a megbízható,fidesznek gyerököt csináló szülö! !?
csak nem rúgod föl a régi barátságunk ? baszod, a keresztényi erkölcseid,hogy fogod majd tovább adni a pulyáknak ha bunkóskodsz !?
csak úgy....
@Pegero: többre nem fussa a fidelitasnál? ;)
Hejj te bunkócska te drága...
Nessy
Uraim! Tilos az otsmány beszéd! ( 100 éves kőbe vésett intelem a piac előtt)
csak úgy....
@Nessy:
Szombat esti villamos,padlóra köpni tilos,
és mi ezen nevetünk és a plafonra köpünk.
csak úgy....
@Pegero: bezzeg , valentin napra a nödnek nem küldtél semmit,pedig várandós a daciad miatt...
csak úgy....
a dédid is szopik? :) frankó kis család lehettek...
ugye te nem szopsz,csak nyalsz!?
csak úgy....
@Pegero: gondótam,nem vagy olyan gecc ...,de ahogy így elnézlek,még az is bele férhet az érveidbe! :)
üdvözlöm a dédit...
csak úgy....
@Pegero: teljesen bé vagyok szarva !:) szánalmas prosztó ,aki csak erre képes...
csak úgy....
@Pegero: már alig várom! :) majd mesélek ,bunkócska...
menekült
@Horizont: Én is megnéztem. A banyek semmit nem tudott arra mondani, hogy persze, mindenki szeretne saját ingatlanban élni, ahogy a konzultációs kérdésre válaszoltak, de ha nem telik rá ajándék hitellel se (amit nem is tudnak majd visszafizetni), akkor miért nem építenek olcsó bérlakásokat? Csak jött ezzel a barom szöveggel hogy mit válaszolt a soha nem ellenőrizhető válaszoló. Csak elvi vitákat akart folytatni, amire meg senki nem kíváncsi.

Katasztrófa, hogy egy ilyen, önálló gondolatoktól megszabadult kormányszócső képviseli ("képviseli"?) ma Magyarországon a nőket, és a családokat. Nem képvisel ez semmit, csak saját magát.
menekült
@Pegero: ma, 21:31 "Ha megnyitod, vagy bármelyik kommentemre válaszolsz, 3 nap után elkezd dolgozni a vírus! "
Ez nagyon ciki, kis bunkó. Ne is zavarjon, hogy vannak itt, akik a szék alá röhögik magukat ezen a fenyegetéseden! :DDD A vírusok nem így működnek, te meg sz@ros fűszál vagy ahhoz, hogy ezt megcsináld. :DD
menekült
@Pegero: pffffff :) Te is a rettegők közé tartozol? Hát mi van a megdönthetetlen kétharmaddal? Veszély fenyegeti a dékától? Jujj!
menekült
@Pegero: Ha ilyen, akkor ronda egy segged van. Lehet, hogy te ehhez hasonlókat szoktál csókolgatni, hogy másról már ne is beszéljek, de én inkább nem. Maradjon ez csak inkább a te kedvenc időtöltésed.
arcmás
Úgy jelentették ezt be, hogy még nincs kidolgozva.
Nincs senki, aki 400 órát túlórázna a fidesz gépezetben.
Csak immel-ámmal összefércelnek valamit a nyikek, aztán butítják vele a népet.

Az Alzheimer-kór is kevés, valamiféle qrvára nagyon katatón állapotba kéne kerülnöm (nyaktól lefele, és felfele lebénulva + kóma), hogy elfogadjam Orbán beteg világát.

Nincs elfogadás.
Várakozás van.
Már biztos, hogy ezt nem lehet megúszni harc nélkül.
Amikor végül (mert már nem maradt más hátra, csak a végül) elkezdik a fideszesek a harcot, lesz válasz.
Csúnyán.
Mert amikor a jogtiprók kilépnek a színre - kényszerűen - jogtipró módon, akkor már nincs mérlegelés, nincs jogszabályra hivatkozás...
Van a maffia-náci-kommunista-diktatórikus csürhe (ideológia már régen nincs, csak a lopás, rablás, csalás, hazugság - országos szinten, népirtó szinten) ki fog lépni a színre.
A sok freudista komplexusos náci fradista ultra majd megvédi őket?

Ezek ott basszák el, hogy azt hiszik nincs nagyobb erő.
De van...
division
@Pegero: Még csak az kéne hogy emeljék a családit, így is azért szülnek már lassan 4-5 gyereket azok is akiknek nincs mire, csak legyen műkörömre, a gyerek meg járhat télen dorkóban az oviba.
arcmás
A házasságok fele vállással végződik.
Még ha megszületik is az a sok gyerek - hova, minek?
Az a sok sérült ember a semmiért...

Ti meghamisítjátok a múltat, ellehetetlenítitek a jelent, megölitek a jövőt.
Hazugok, embergyilkosok vagytok.
Angyalok megszámlálhatatlan serege vár arra, hogy elpusztítsa, ezt a ti fals ideátokat.

Kásler?
Kásler lesz az első áldozat.
Kásler nagyon buta. Ezért választotta Orbán.
Ki a legbutább magyar honban?
Kásler.
Akkor legyen ő, Az.

Ne tévedjél, paraszt!
Amikor eljön az idő - hamarabb, mint gondolnád -, szét lesz cseszve minden, az ismert világodból.

Van anyu, apu, én, meg a csillagok...
Meg lófasz a seggedbe!
verőce21
A lipsiket nagyon érdekli, hogy miért nem emelkedik a családi pótlék? És mért nem épülnek bérlakások?

No, megválaszolom, mivel az államtitkár asszony nem mondta ki. Azért nem emelkedik 10 éve az alanyi jogon járó családi pótlék és azért nem épülnek bérlakások, mert a Fidesz-KDNP koalíció nem a cigánytenyésztésben érdekelt!
A családi pótlék emelése újból lendületet adna a bőséges cigányszaporulatnak, a bérlakásokat pedig mindet kiigényelnék a cigányok. Hányszor építsünk még nekik ingyen lakásokat?

Ehelyett a kormány a munkához kötött juttatásokat támogatja családok részére. Ezt elmondta a Miniszterelnök is a hétvégi beszédében, valahogy úgy, hogy "a gyerekekért élőket támogatjuk, nem a gyerekekből élőket"
sokanvagyunk
@verőce21: Ez a világos beszéd, viszont ezt elmondhatta volna ő is, pláne így a választások után - vagy előtte.
division
@Pegero: A családi mindenkinek alanyi jogon jár, mértéke attól függ hány gyerek van.
Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 17:06; Ilyen ez az ország. Pedig tudják, hogy itt a szavak nem számonkérhetőek. A lényeg, hogy az elmúlt 30 évet is lehúzhatjuk a WC-n. Ha ez a bűnöző és politikai prostituált banda uralkodik tovább, akkor még csirkefarhátra sem fogja jutni. Te fideszes faszszopó szarházi, szellemi toprongy!
uploads.disquscdn.com/images/45089dd6fb3484453d906d96eb2e9255c3116a24d91699f358b1b1cac2f2a22f.jpg?w=600&h=401
SystemError
@Eladott Ország: Ne bántsd, az BKK ellenőr sem tehet róla, azt a melót is el kell végezni valakinek.
Eladott Ország
@Pegero: zsurpubi.hu/shared/hirek/sportpubi/BudapestGraz_edited.jpg
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/11/img_0637.jpg
Ha valaki még mindig nem tudja, hogy mire megy el az a rengeteg pénz a miniszterelnök közelében, akkor érdemes belegondolni, hogy mennyibe kerülhet az ideggyógyászati magánellátás egy hónapban vagy egy évben, ha egyetlen alkalomért 2 millió forintot kérnek el.
papa.49
@durbincs: Talán ha cikkhez írnál valamit ha lehet ...
papa.49
@durbincs: A témához szóljál hozzá ez a szabály !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.