A minisztérium azt ígéri, honlapján nyilvánosságra hozza a független szakvéleményt.

"A betegeket félemlíti meg" az MSZP politikusa, ha Gulyás Gergelyt hazugnak nevezi – jogi lépéseket fontolgat az Emmi

Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) jogi lépéseket fontolgat a szocialista Bangóné Borbély Ildikóval szemben, aki szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta,

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hazudott a kardiológiai intézetből elbocsátott szívsebész betegének halála miatt lefolytatott vizsgálatról.

Az ellenzéki párt újból feljelentést tesz az ügyben.

Az Emmi az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az Emmi honlapján nyilvánosságra hozza a független szakvéleményt, amelyet a minisztérium vezetése kért, és egy nappal az említett parlamenti válasz előtt megkapott.

Az Emmi úgy fogalmazott:

"a szívspecialistává előrelépő Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője kezdetektől fogva félrevezető, tudatosan hazug, a közvéleményt befolyásoló sajtónyilatkozatokat tesz a kardiológiai intézettel kapcsolatban".

Ezzel az Emmi szerint Magyarország vezető intézményének hitelét sérti, a betegek bizalmát ássa alá.

Alaptalan vádaskodásával a betegeket félemlíti meg

- tették hozzá.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Kitől független az a vélemény? Tőlem, meg az igazságtól!
DE: Milyen összefüggés van Gulyás Gergely /ide jönnének Deutsch szavai, ha olyan trágár lennék, mint ő!!/ és az én szívműtét előtti félelmeim között???
Aki ismeri a Gottsegen Intézetben történteket, az természetesen fél, de nem azért mert mondta az MSZP-s politikus, hanem azért, amit kásler és mb. igazgatója művelt az egyik legjobb szívsebészével és betegeivel!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Az emmi meg semmit nem tesz a beteg emberekért !!!
bencemacska
Kitől független az a vélemény? Tőlem, meg az igazságtól!
DE: Milyen összefüggés van Gulyás Gergely /ide jönnének Deutsch szavai, ha olyan trágár lennék, mint ő!!/ és az én szívműtét előtti félelmeim között???
Aki ismeri a Gottsegen Intézetben történteket, az természetesen fél, de nem azért mert mondta az MSZP-s politikus, hanem azért, amit kásler és mb. igazgatója művelt az egyik legjobb szívsebészével és betegeivel!
RonaGyuri
ez így van, mert aki hisze ennek gátlástalan trógernek az beteg! =))
csak úgy....
@Pegero: faxnak nem próbálsz ki egy kórházat élöben? Fosol a következményektöl ,tündérke?
bátran küldöd a zasszonyt a negyediket szülni,hogy óccson vehess Daciat ?
advocat
Közszereplő! Többet köteles tűrni. És ha még igazat mondanak!!!
Nessy
Drága professzor úr! Lehet, hogy maga szerint gyógyít a Tizparancsolat, a sport, a foci. Csak éppen azok a fránya betegségek még nem tudják, hogy ezek az terápiás módszerek! Mint ahogy intézmény vezető lehet akármilyen ostoba, szervilis pártkatona, de nyitott szívműtétet a hozzáértő specialista végezzen! Ne, urológus, ne fogorvos, szívsebész!!! És aki ezt a tevékenységet mondvacsinált ürüggyel akadályozza, az nem orvos, nem politikus, nem kormánytag, az ..., nem írom le, mindenki gondoljon amit akar!
csak úgy....
@Mirabilis: a betegek ,nem tüntetni mennek a kórházba, más vagy jobb ötlet?
persze, tömeges elhullásnál ,már a baromfi is lázad de nem a szittya magyar!
Nessy
Még annyit, ha már benne van a "jogi lépésekben", ajánlom figyelmébe, a sokszor tarthatatlan tvk-t, az egyre alacsonyabb finanszírozási tételeket, a romló tárgyi és személyi feltételeket. Talán ezzel is foglalkozhatna két zsolozsma közt!
Nessy
@csak úgy...: A kedves betegnek nem a kórházban kell tüntetni, nem ott kell lázongani, mikor már órák óta vár a sürgősségin. A kedves beteg akkor emelje fel a szebbik felét a fotelből, amikor szolidarítást kellene vállalni a tüntető egészségügyiekkel.
Van egy mondás: Egészséges ember nincs, csak rosszul kivizsgált beteg. Ez gorombán hangzik, bár van benne igazság, Hány ember nem tud a magas vérnyomásáról, a cukorbajáról, a lappangó tumorról.
csak úgy....
@Pegero: te egy nagyon buta valaki..., kételkedek benne,hogy a viktor örülni fog e a szaporulatodnak,persze a Daciat megnyerted,meg ígérte ,elvégre ...
csak úgy....
@Nessy: csak nem a @Pegero: barátunkat diagnosztizáltad ? szerintem sincs sok neki hátra,de így a szömibe mondani,azt nem mertem vóna ! ;)
solidedge
A sötét Fidesz félemlíti meg az ellenzéket ebben az esetben. Illetve remélem csak akarja de nem sikerül nekik.
csak úgy....
@Pegero: az es/es nek küldözgess szentképeket ...
Nessy
@Pegero: Ez egy új gyógymód? Remélem megtaláltad a megfelelő terapeutát, és nálad hatásos volt, ha így reklámozod!
nezelodo
Jézus Mária! Újra jön az AVH, (TEK), és elviszi aki nem hiszi a hazugságcunami egyetlen elemét sem? Remélem a Lenci már épített elég börtönt, de hogy a vezér is elélvezzen, annak a kertje végébe a stadion mellé legalább egyet Makovecz stílusban!
nezelodo
@Nessy: 22:20 Nem ez a NER keresztény hitvallása, és ha a vezénylőtábornok úgy akarja, még az esztergomi érsek is hitelesíti a rigmust. Talán még a volt ottani polgi is megtapsolja, ahogy egykor az exét elpaskolta...
csak úgy....
@Pegero: azt csípem benned,hogy mennyire bírsz ürülni a bugyuta vicceidnek...
Madácsi Pali
Úgy tesznek mintha nem bocsátották volna el a fideSS kedvence miatt a szivsebész specialistát.
kereső
Gulyás nem hazudott, csak egy olyan "vizsgálati eredményre" hivatkozott, amely még el se kezdődött. Ez a GG-egy bűzös görény, alávalóbb,mint lázár volt anno. Szintet lépett vele a miniszterelnökség- ennek tényleg a szeme sem rebben, ammikor hazudik, amikor csúsztat-amikor rágalmaz. Egy meztelen csiga is gerincesebb nála!
solidedge
Szerintem meg a betegek ettől az igazságtól gyógyulnak.
advocat
Azért a "független" szakértőkről van egy kialakult vélemény. Hát??? Aki fizet, anak lehet igaza. Nem egy esetben. Esetleg előfordulhatott. De ki tudja?
Csizmás Kond
...a kutyát, a politikust, a papot mindig a szájáért tartják...persze ma vannak akik egyébért is...
Nessy
Alapjában véve, a jelenlegi helyzetben akinek nincs pénze a magán ellátásra, az nem túl boldogságos, ha kórházba kerül.
Ha egy beteg egy orvosban bízik, és azt az orvost egyik percről a másikra egy agyament ötlettel elküldik, akkor a beteg bizalma megrendül minden politikai pozítiv, vagy negatív mese ellenére,
Egyébként a szívműtét, illetve egyéb műtét előtt minden beteg szorong, ez természetes!
Az a baj, hogy ma már egy náthából is képesek vagyunk politikai vihart kavarni az éjjeliben.
RonaGyuri
Igen Gulyás NER-társ te tényleg beteg vagy, nagyon beteg vagy!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.