Az MSZP szombati, EP-listát hirdető kongresszusára érkezik a szocialista EP-alelnök, Frans Timmermans, és találkozni akar a 19 éves lánnyal.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Halál laza nyugalommal színpadra állni több ezer ember előtt, valamint a közönséget bejáratott politikusokat túlteljesítve egységként rezonáltatni úgy, hogy arra még a fidesz bértollnokok is teljes fokozaton ugranak ki a bokorból, 18 évesen klasszis teljesítmény. A NER propagandakommandójának első olyan zavarát látom az eszközölt reakciókban, ami a népszerűségi indexükre súlyos öngólként hathat. A Bayer féle nehéztüzérség élesítése a sajtójuk által összefércelt lejárató anyaggal nemhogy durva aránytévesztés, de teljesen nemtelen és szégyenkeltő, sportértéke meg annyi, mint Tysonnak kicsapni egy ringbe tévedt három évest. Ö küzd egy jobb, egy európai értékeket tisztelő, szabadságot szerető Magyarországért. Neki elege van a szolgalelkű, gyáva fideszesekből, akik támogatják ezt a tolvaj, korrupt kormányt.
Eladott Ország
Kirendelték és ráeresztették a rezsim vérebeit Nagy Blanka kecskeméti gimnáziumi tanulóra, mert egymagában halálos sebet ejtett Orbán rendszerén. Ha nem lányról lenne szó, azt mondanánk, Dávid és Góliát harca, ahol a kis Blanka levágta a Góliát fejét. Ez a lány egy potenciális Jeanne d’Arc, az egyszerű és őszinte ember, aki nem fél, mert az igazsága bátorrá teszi. Ha van Orbánnak rémálma, akkor az a sok Nagy Blanka, akin nem fog a varázslása.
nepszava.us/egy-gimnazista-lany-megrengette-orban-hatalmat/
kokopelli
@adrenalink: ...egy 18-éves lány-.nál pedofil ?Ahogy a képedet nézem úgy volt már egy fityiszes
"cukrosbácsid"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.