Indoklás, magyarázat egyelőre nincs. „2019. február 18-tól további intézkedésig az Országházba, illetve az Országgyűlés Irodaházába történő belépés során a biztonsági igazolvánnyal, az Országgyűlési Őrség szolgálati igazolványával rendelkező személyeket, és az Országgyűlés Hivatala által foglalkoztatott országgyűlési köztisztviselőket és munkavállalókat az Országgyűlési Őrség tagjai csak biztonságtechnikai ellenőrzést (személy- és csomagellenőrzést) követően léptetik be” – derül ki az Országgyűlés Hivatala főigazgató-helyettesének vasárnapi körleveléből.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy fontos momentum kimaradt

Köteles Laca újabb ámokfutása margójára

Mától kezdve az érvényes belépővel rendelkezőket is csak biztonságtechnikai ellenőrzést (személy- és csomagellenőrzést) követően léptetik be, az Országházba, illetve az Országgyűlés Irodaházába.
A dolognak még vannak fejlődési lehetőségei, hisz – egyelőre - nem vonatkozik a képviselőkre, még az ellenzékiekre sem!
Pedig egy jó kis üreg-skennert be lehetne vetni. Bár azt kell mondjam veszélyes, mert még kiderül, hogy Laca feje tényleg üres! =))
Nessy
Mitől vannak így berosálva? Hiszen őket a "nagy többség" választotta, mindenki imádja őket, különösen O.V.-t.
Nem ártana már egy házi pszichiáter a t. Házba!
kereső
Kövérnek,orbánnak véglegesen elmentek otthonról?Ez parlament? Ez országgyűlés? Nem ! Ez a fidesz=orbán homokozója!
kereső
Akkor ezek után nem lesz több ISIS finanszirozó a parlament diszpáholyában? Tiltsák már ki orbánt, hiszen ma Magyarországon ő jelenti a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot!-ő viszi be a magyar országgyűlésbe a körözött bűnözőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.