A kisfiú feltehetőleg az édesanyjával van, kérik a lakosság segítségét.

9 éves kisfiút keres a budapesti rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Gyermek-és Ifjúságvédelmi Osztálya eljárást folytat kiskorú elhelyezése megváltoztatásának bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Ez alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Gyermek-és Ifjúságvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a 9 éves budapesti Firneisz Márton tartózkodási helyéről vagy hollétéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kovacskatka
A gyermeket az édesapja bántalmazta ezért a gyermek nem akart az édesapával kapcsolatot tartani, amelyet négy független igazságügyi pszichológus szakértő is megállapított szakvéleményében. Az édesanya segítséget és jogvédelmet kért a gyermeket bántalmazó édesapával szemben, azonban a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező szervek mindezidáig nem nyújtottak jogvédelmet a bántalmazott gyermeknek és édesanyjának a bántalmazó édesapával szemben, akivel az elszenvedett bántalmazások miatt soha nem éltek együtt.
A bizonyítási eljárások előtt a gyermeket bántalmazó édesapa kérése szerinti nem ügydöntő, ideiglenes intézkedés, végzés után - mert a gyermek az édesapával az elszenvedett bántalmazások miatt nem kívánt kapcsolatot tartani, minden találkozás után krízisállapotba került, soha nem éltek együtt - az édesapa a gyermeket érvényes és hatályos jognyilatkozattal visszaadta az édesanyjának, akinél a gyermekelhelyezési perben korábban elhelyezték a gyermeket, mindezek után az édesapa kapcsolattartásra igényt nem tartott, hanem ehelyett üldözteti az általa bántalmazott gyermeket és édesanyját és 10. éve folyamatosan valótlan bejelentéseket tesz és a kapcsolataira hivatkozik. Hol van a bántalmazott gyermek jogai az őt bántalmazó apával szemben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.