A főpolgármester szerint hosszú távon a ferihegyi repülőtér növekvő forgalma miatt egy új repülőtér építésére lehet szükség. Két hónapja egyeztetnek Palkovics László innovációs és technológiai miniszterrel a repülőtér okozta zajpanaszok mérsékléséért – jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján a főpolgármester, hozzátéve: az ügyben javaslatokat dolgoztak ki.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Palkovics & Tarlós; na már csak ez hiányzik a szegény fővárosunknak

kit érdekel ebben az országban a józan ész, ha a politikusok egymásra licitálhatnak

Ismét a politikai szélhámoskodás nem is annyira diszkrét (agy)bája lengi be a hányatott sorsú Liszt Feri-hegy és környéke témáját.
Nem most nem a régi idétlen blödli a téma, sőt. Hiszen hónapok óta arról győzködnek bennünket – ami igaz az igaz ez régebbi blődli, ami az olimpiai zagyválás idején csúcsosodott ki – nem kell komolyan venni a reptér forgalmát. Bőségesen elég egy szárnyvonalat rittyenteni – kis túlzással - a XIX század szintjén sem túl korszerű arra haladó vonalhoz. A várható színvonalat jól modellezi a Ferihegy VÁ esete a józan ésszel.
No, de hagyjuk, nézzük a frisset!
A mi jó főpolgink odanyilatkozott, hogy korlátozni, hogy korlátozni kellene reptér forgalmát, mert zavarja a lakókat. Csak halkan említem, hogy a reptér már ott dübörgött, mikor ezek a szegény emberek jónak látták ott építkezni!!! =))
Na a derék Horváth Csabus sem volt rest, aki egyenesen a reptér kitelepítését javasolta.
Erre már a derék Palkovics mesterhez rohant a mi jó Tarlósunk és megtanácskozták, eredmény: Kell egy új fapados reptér! =))
silber13
Ha jól tudom a reptér 1939 óta üzemel. Akik odaépítkeztek, azzok tudhatták, hogy a reptér forgalma hamarosan megnövekedikés nem LI-2 gépek fognakott repkedni.. Eg Ez két elmebetg ötlee, semmi más!yébként a korlátozásba az ICAO vastagon bele fog szólni.
RonaGyuri
@silber13: a zajszínt jelentősen csökkent azóta
silber13
@RonaGyuri: Nlocsak! Aztán hogyan csökkent a zajszint?? Netán sordinokat szerelnek a hajtművekr?e
advocat
És Tököl? Mert azért Kecskemét elég messze van. És az a pálya kell a Mercinek. És a '60-as években onnan szállították a barackot is! Tehát polgári gépek is jártak arra! Persze, hol van már a jó kecskeméti kajszi?
Qqberci
@silber13: Halgass meg egy Tu-154-et meg egy Boeing 737-et...
Qqberci
Én TaplóPistát máshová küldeném, csak úgy fapadosan. Ferihegy 1939 óta üzemel, akik meg panaszkodnak, jóval később költöztek oda és tudhatták, hogy arrafelé reptér van, azért olcsábbak a telkek/lakások...
advocat
@silber13: Azért ezek a gépek már nem Tupoljevek és társaik, akik azért még bombázóknak jók.. Ezért. Is.
silber13
@Qqberci: Nem lenne értelme a hasonlításnak, mivel értelmetlen az összevetés egy szovjet "Ukrajna" pianino és egy hasonló kategriájú például Yamaha, vagy Fazioli ugyancsak pianinó között.
Eladott Ország
A vén geci Tarlós egyenlőség jelet csinált a fapados járatok utasai, és a teherforgalom között. Úgy tűnik, ki kell sajátítani, a ferihegyi repülőteret, a NER-es lopós bandának, és mint mindig a szemét Tarlós a NER-es maffia segítségére siet.
Eddig miért nem volt probléma a reptérrel? Most a csicska Tarlósnak mondták hogy dobja fel ezt a kamu témát amivel megint ellehet terelni a figyelmet a valódi problémákról. Tarlós nyolc év alatt nem tudta elintézni még a gyorsvasutat sem a repülőtérig. Amúgy meg ősszel már úgyis a szemétdombon lesz Tarlóska. És esteileg jártál mondjuk Párizsban? Mert akkor elég sok repülőt láthattál ahogy elrepülnek a diadalív felett. De ugyan ez van minden világváros esetén.
Qqberci
@silber13: Azért kell összehasonlítani, mert korábban Tupoljevek jártak Ferihegyre, most meg Boeingok...
silber13
@Qqberci: Azért voltak itt - ha jól emlékszem - néhányan a B-17 és a B -24-es csapat közül is...:-)))
RonaGyuri
@silber13: a repülőgépek sokkal kisebb zajt csapnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.