Az illegális migránsok kitoloncolása Nyugat-Európából helyes, de megkésett politika, nagyon sok pénzbe kerül, sokkal jobb lett volna be sem engedni őket – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.

Elképzelhetetlen, hogy a nemzeti alapon szerveződő bevándorló közösségek be tudnának illeszkedni európai demokráciákba – figyelmeztetett a szakember.

Nógrádi György: a migránsok kitoloncolása helyes, de elkésett

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A németországi helyzetről szólva elmondta: Annegret Kramp-Karrenbauer, a nagyobbik német kormánypárt, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke bejelentette, hogy kancellár szeretne lenni. Nem támadja, de gyengíti Angela Merkel német kancellárt, aki elődje volt a pártelnöki poszton – fűzte hozzá.

A gazdasági szakemberek arra figyelmeztetnek, hogy "vége a jó időknek", a gazdaság már nem úgy működik, mint néhány éve. 2019-re Németországban csupán 1 százalékos gazdasági növekedést jósolnak. Egyes megfogalmazások szerint mindenre van ugyan pénz, de nem egyszerre, számos programot leállítanak – fejtette ki Nógrádi György.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A propaganda nehézsúlyú hídfőállásai nem pihennek és a Migráns1 aktuális csatorna Nógrádi György Bakondi-életműdíjas tanár urat riasztotta a napi rettegésadag megalapozásához. A lényeg az, hogy helyzet van, minden ilyen aktuális történésbe két kézzel kell kapaszkodni, fontos, hogy a kedélyek állandóan felborzolt állapotban legyenek. Ezért aztán Nógrádi professzor és biztonságpolitikai tótumfaktum helyrerakta a fejekben a látványt és segített értelmezni a világpolitika jelen állását, olyan magvas és megnyugtató válaszokat préselve ki magából, hogy őszintén csodálkozom, a mennyezet vajon hogyan maradhatott a helyén. Ehhez pedig nekünk Nógrádi Györgyre van szükségünk, hogy nehogy már egy perc nyugtunk legyen. Mert Nógrádi György tudja. Tökéletes példa ez (is) arra, hogyan mossák az agyakat naponta sokszor nyolc percben, hogyan tematizálják és kreálják folyamatosan a pánikot, a rettegést, a bizonytalanság érzését. Hogyan görcsölnek rá tudatosan minden olyan eseményre (lásd Körmend), amellyel alá lehet támasztani az Üzenjük Brüsszelnek típusú gyűlöletkampányt.Belegondolni is rossz, hogy miközben Európa civilizáltabb felén a politikának egyáltalán nem célja uszítani az embereket és a kormányok abban érdekeltek, hogy minél kevésbé látványos módon próbálják megőrizni a békét és a nyugalmat, a magyar államvezetés és fizetett szócsövei az adófizetők pénzén harcolnak a jelenlegi kormány hatalomban maradását szavatolni képes, nem létező démonokkal, terroristákkal. Igen, miközben Európában sehol másutt nincs mesterségesen felfújt migráns-hisztéria, a magyar azért adózik, hogy a saját pénzéből naponta retteghessen, gyűlölhessen és addig se foglalkozzon összkomfortos nyomorával. Mert ez a kormány nem a terroristának kikiáltott menekültek ellen harcol, hanem a saját, hülyíthető népe ellen. Akinek a szavazataiért az anyját is eladná.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
arcmás
Én kurva rossz vagyok.
isten meg nem engedi, hogy rossz maradjak.
Ezzel a tengernyi jósággal nem tudok mit kezdeni - most még.
Könnyű az út lefelé, de isten nem hagyta. Kétszer is visszahozott a halálból.
De miért?!

Szépen haltam meg, nem fájt semmi a feltámadásra várva, miért rángatott vissza ebbe a szar életbe?
Kurvára fáj az élet a tengernyi rossz ember között.
Látni, hogy mindent elborít a szar.
Olyan jó volt semmiről sem tudni, most meg belelép a számba a sok mocsok.
Kurvára fáj!
arcmás
Azóta, megkínoztak, elvesztettem mindenem - miért rángattál vissza ... ebbe a szarba!?
Fáj!
Istenem, kurvára fáj az élet!

De nem baj, legyen így az akaratod szerint...
Szeretlek, nyolc éves korom óta. Ezt akartad hallani, ugye?
Nyolcéves korom óta szeretlek, amikor először kinéztem a vonat ablakán - ami a semmibe vitt.
simmering73
Nógrádi Rettegő Gyuribácsi napi szakértését megkapták az arra fogékonyak. A krémje itt retteg a fórumon.
nevemnick
Ez a vén f@sz csak arra való, hogy a sok mandarinutánzat azt érezze, hogy gondoskodnak róluk, miközben ők maguk sem veszik észre, hogy a zümmögő legyek táplálékául réti négerekké válnak.
tudode
Szegény ország, szerencsétlen NAKI milliárdunkat öli bele a fociba, és VALAHOGY NEM MEGY!
.
Nem csak a FOCIBAN, szinte minden szinten alakul az ÖNGÓL, becsúszó szereléssel
.
---- Akkor most jönnek az afrikai focisták és elfoglalják Magyarországot?
.
444.hu/2018/07/17/akkor-most-jonnek-az-afrikai-focistak-es-elfoglaljak-magyarorszagot
.
EZEKET kellene "kitoloncolni" amiatt, mert mindennel MŰLATJÁK az időt, miközben az ALAPFELADATOK rohadnak, azaz
..
---- Csaba László: Orbánék 100 éves lemaradásban
24.hu/fn/gazdasag/2017/12/04/csaba-laszlo-orbanek-100-eves-lemaradasban/
.
???

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.