A magyar élvonalból szinte bizonyosan kieső Haladás szlovák (Saláta Kornél) és bolgár (Galin Ivanov) válogatott futballistát igazolt, az utóbbi a hírek szerint 160 millió forintot kereshet Szombathelyen másfél év alatt - írta a 444.hu, amely az NB1-es csapatoknál lévő elképesztő futballistafizetésekről írt. Bár a legtöbb futballista fizetéséről, üzleti titok miatt alig lehet tudni, az viszont biztos, hogy még a nagyon gyengén szereplő csapatok (a Haladáson kívül ilyen a szintén kiesőhelyen tanyázó Kisvárda) is képesek válogatott játékosokat igazolni erős bajnokságokból. A legnagyobb játékosbérek a Ferencvárosnál vannak, hiszen a csapatot csak a Magyar Villamos Művek 8 milliárd forinttal támogatja majd a következő négy évben. Így lehetséges, hogy a Honvédtól érkezett olasz Davide Lanzafame bére havi 18 millió forint körül van, a nemrég igazolt brazil Isael da Silva Barbosának pedig 19 milliót utalnak minden hónapban.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az itthoni fociért a focistáknak kéne fizetniük az országnak !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@kokopelli: tegnap 7:15
Régen volt a mi városunkban is ilyen kezdeményezés. A város részei különböző néven vannak.Mi Tarján városrészben lakunk. Itt a töltésoldalban van egy játszótér,,mellette egy foci pálya. Szerveződött ebben a városrészben felnőtt amatör focistákból álló csapat. Ők tartották karban a pályát ,nyírták a füvet,korlátot építettek a pálya köré,takarították stb. A város többi részében is voltak ilyen csapatok és meghívták egymást barátságos mérkőzésekre. Csodálatosan jó hangulatú meccsek voltak. Ott voltak a focisták családtagjai,gyerekeik,feleségeik,és tényleg nagyon hangulatos,vidám 2 órát töltöttünk ott el.Ez jó volt arra is,hogy az asszonyok megismerkedjenek,más városrész asszonyaival, a gyerekek közben vagy nézték a meccset,vagy játszottak a játszótéren.A meccs után a két csapat összedobott annyi pénzt,hogy vettek 1-2 láda sört és sötétedésig ott iszogattak,beszélgettek,és soha semmi balhé nem volt. Állítom,hogy azok a férfiak,lehet,hogy tudtak úgy focizni ,mint a Magyar milliókért játszó semmit nem érő " focistának" titulált akárkik. Egy fillért nem adnék egyetlen focistának sem,csak a közmunkabért esetleg.
kokopelli
@cikicakk55: Nem akartam hosszúra nyújtani,de az elsőosztályú csapatok szívesen mentek vendégszereplésre ingyen,mert a játákoskutatók figyeltek mint a hiúzok!25 km tőlünk fedezték fel
a Gerd Müllert,és a másik iránybanfekvő városban szintén 25km-re,a Stefan Reutert,aki váloga-
tott is volt és a Dortmundban fejezte be pályfutását!Nem kellenek akadémiák,hanem hozzáértés
és fociszeretet!...és nem a "keményen dolgozó" emberek zsebébő kihúzni a pénzt,eredményesség
és értelem nélkül!
cikicakk55
@kokopelli: Elnézést,hogy későn válaszolgatok,de itthon nálunk most elég kusza dolgok vannak.Szintén régebben lettek Magyarországon is híres focisták, akik ilyen kisvárosi amatőr csapatban játszottak és a nagy csapatok kapitányai,vagy nem tudom kik,kiemelték onnan. Egyetlen egyet tudok,bár több is volt,Pásztort a Békéscsabából. ( Ezt is csak onnan,hogy a férjem Békéscsabán született,ott élt az Édesanyja és még élt nagyon gyakran jár Békéscsabára)
solidedge
Te jó ég! Mennyit kapnának ha tudnának focizni?
kokopelli
@cikicakk55: Ne kérj elnézést,mert mindenkinek van még más elfoglaltsága is! ;-)
Ahol én éltem,ott úgy hívták ezeket a csapathoz tartozó segítőket,hogy "Talent-Scouts"
(tehetség-keresők,általában csapathű idősebb emberek,akár valamikori jó focisták!))
1magyar
Sok szerencsétlen csábítgatják ezzel az álomfizetéssel és milyen sokan meghalnak fiatalon, erőn felül próbálnak teljesíteni és a szívük nem bírja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.