Dr. Grezsa István Fidesz - KDNP, hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselő reagált így arra, hogy megalakult a legújabb ellenzéki párt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom. A mozgalom tagjai hisznek abban, hogy egy új politikai kultúrára van szükség, amelyhez ...

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Le lehetne most már szállni Márky-Zay Péterről! Az országban polgármester ment a lakosokkal szedni a rengeteg szétdobált szaros pelenkát,féldecis üvegeket,kihajított autógumikat,reklám szatyrok tömkelegét étel és mindenféle ocsmány maradékkal:A mi Polgármesterünk megtette. Megteszi,hogy minden héten vasárnap több mint 2 órát tölt a facebookon és élő közvetítéssel válaszol a hozzá intézett kérdésekről. Minden héten hétfőn szintén az interneten beszámol az utolsó egy hét munkájáról. Elismeri azt is,ha valami nem sikerül és minden kérdésre válaszol. Nagyon gyakran tart fogadóórát,a város különböző területein szinte minden héten van lakóssági fórum.Fogalmam sincs miből meríti az energiáját,de állandóan elérhető. Kerékpárral jár be dolgozni a munkahelyére. Akik ráköszönnek az utcán,mindenkinek vissza köszön,sőt ha megállítják,meg is áll és pár szóval próbál válaszolni.nagy gond esetén a noteszébe beírja mikorra várja a panaszost és olyankor ott is van. Még soha senki nem jött el úgy,hogy valamilyen kifogással ne fogadta volna,ha megígérte. Amennyire a város pénzügyi helyzete engedi,még segít is.A kisujjában több emberség van,mint eddig bár melyik Polgármesterben,Pedig én valamikor szerettem még Lázárt is( igaz,csak kb 2 évig.
Nessy
Minő szerencse, hogy pártunk és kormányunk háza táján még véletlenül sem lehet egyetlen köpönyegfordító, megélhetési politikust találni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.