Átragasztotta a kormány propagandaplakátjait a Momentum. Közben ellenkampányra is készülnek, erre adományokat gyűjtenek.

"Orbán Viktor a leggazdagabb magyar" – meghackelték a kormány újabb sorosozó plakátkampányát

Fotó: Facebook

Valóságkampánynak nevezi a Momentum Mozgalom saját, közösségi finanszírozású plakátkampányát – ezt írtuk a múlt héten, a Momentum szerint „képzelt ellenségek helyett a valódi problémákról kellene beszélnünk”.

Ezeket írták a plakátokra:

- Több mint 400 körzetben nincs háziorvos

- Több mint 4000 tanár hiányzik az iskolákból

- Minden hatodik magyar gyerek külföldön születik

- Orbán Viktor a leggazdagabb magyar

Az ellenkampányra még csak gyűjtik a pénzt, a párt aktivistái „már hétvégén sem tétlenkedtek” – ahogy a párt közleményében áll. Vasárnap éjszaka a már meglévő Fidesz-plakátokat matricázták át országszerte. Többek között Békéscsabán, Debrecenben, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, és Szolnokon is.

A későbbiekben is mindent megteszünk majd, hogy minél többekhez eljuttassuk a valóságot – saját plakátok, szórólapok, matricák és egyéb hirdetések formájában. Adománygyűjtésünket folytatjuk, hogy megállítsuk a gyűlöletszítást, félelemkeltést és az egész országot ellepő hazugságokat.

(hvg.hu)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@menekült: ..egy ötéves gyermek sem mondhatja,hogy még nem hazudott!A fideszesek kb. az
"ötévesek-x" korúak szintjén vegetálnak??? ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@KisTehen: ...ja, de, ezt írják. Meg azt is írják, hogy orbán keresztény és demokrata. Meg azt is, hogy ő az egyik legcsóróbb magyar.
almalibre
Az nem "hack", a felülplakátolás az garázdaság.
Macskaszem
@almalibre: Micsoda? Ha a hazugságot felülírja a valóság, az garázdaság?
Aki Én
@KisTehen: Akkor te valami másik filmet nézel.
Jó szórakozást!
menekült
@KisTehen: 0rbán buxáját úgy hívják, hogy Mészáros Lőrinc.
Macskaszem
Bocika, elég, ha annyit írsz, hogy múúúúúúúúúúúúú.
lugas
Írhattok ,tombolhattok,minket nem hat meg! Csak is mindig a Fideszre szavazunk! Szánalmas banda!
rokker33
@KisTehen: te fideszes marha!!! Honnan tudhatnád, hogy Orbánnak mennyi a vagyona mikor a fidesz s&ggéből egy percre sem húzod ki azt a bamba fejedet!! Hidd el hogy ha Mész@'rosnak 350 milliárdot bevallanak ami pofátlanul sok lopott pénz akkor Orbánnak ugyan mennyi lehet??? Gondolkozz már el ezen és kapcsold ki az M1 et meg a TV 2 csatornát mert csak csupa hazugság az egész!!!
Macskaszem
@rokker33: Ne strapáld magad, ezek annyira hülyék, hogy ha orbán a seggükön át húzná ki a nyalogány nyelvüket, akkor is rá szavaznának.
rokker33
@Macskaszem: nem vagyok se Orbán párti az ellenzéknek nevezett csürhe bandát is egyesével kellene fejbe lőni,de ennek a semmi 0.01% gyülekezetnek igaza van hogy Orbán Viktor a leggazdagabb !A pénze vagy az oroszoknál vagy svájci bankokban van elhelyezve biztonságos helyen soha senki nem tudja meg hogy valójában mennyit lopott össze magának!!!
menekült
@KisTehen: 0rbán azt mondta, hogy nincs vagyona (és soha nem is lesz). A Forbes ez alapján rangsorol. 0rbán azt is mondta, hogy "ne mi nyerjük a legtöbbet" - és ezt nem a Fideszre mondta, hanem a szűk családjára és barátaira (=lefizetettjeire). Meg azt is mondta, hogy soha nem hazudott. Azok a fránya tények meg sehogyse akarnak a szavaihoz igazodni. Na de azt is mondta, hogy ne azt nézzük, amit mond, hanem azt, amit tesz. És lám: mindig beigazolódik, hogy a szavai és a tettei köszönőviszonyban sincsenek egymással. Te nem kis tehén vagy, hanem kis birka.
Macskaszem
@rokker33: Teljes mértékben egyetértek, ezt én is így gondolom.
kokopelli
@menekült: ..egy ötéves gyermek sem mondhatja,hogy még nem hazudott!A fideszesek kb. az
"ötévesek-x" korúak szintjén vegetálnak??? ...
Kookas
@lugas: mivan új neved lett barom agyúú fideszes geci!?
almalibre
@Macskaszem: Az, ha ráparkolok a valóságos bicajodra az lehet igaz, de attól még az garázdaság.
Attól, hogy a felülre ragasztott plakátoknak van igazság tartalma, nem jelenti azt, hogy az eredeti plakát hazudik, annál is inkább, mert a két szöveg nem ugyan arról szól, így ellentmondás sincs közöttük. Az viszont, hogy az ellenzék konkrét javaslatok, programok helyett, rendbontásokkal, szabály-, törvénysértésekkel próbálkozik reklámhelyhez jutni sem célravezető, sem ingyenes nem lesz…
Lepényleső
Annyira magyar,mint ahogy vagyona a becsületes munka eredménye?
Borsodi
Nem értem mért bűn ha egy hazugságot reklámozó plakátra az igazságot írják.A fidesznek ez már rögeszmévé vállt.
Desischado
Hahaha. Én meg Buddha földi reinkarnációja vagyok. Aljas,hazug féreg.
nezelodo
"Negative velemennyel es ertekekkel nem lehet kampanyolni.."
Teccik, ahogy a fb-os Éva Kovács írja. Tényleg, minek költenek a dakoták annyit óriásplakátokra, ha az ájult híveik sem olvassák el!? A fidesz mást sem tesz mint "negative véleménnyel" (hazugsággal) riogatja a tudatlan, csak a királyi kanálisokon szocializálódó embereket, és majd ez alapján szavaznak. Sebaj, majd a shikari ad nekik tanácsot. Kár, hogy egykor a Prágában bepiálva randalírozó szobormászóknak nem adott... Pedig akkor, ahogy illik, biztos a cocializmus harcos védelmezője lehetett.
juttka
@KisTehen: Papíron, persze, de az a pénz nem az övé, csak az ő nevén szerepel.
juttka
@lugas: Jól írod, a fidesz szánalmas banda!
Sámannus
Remélem a saját plakátokon el rejtenek néhány nagy G-s feliratot is eci toldattal fűszerezve, amit a mi csahosaink díszítenek, köztük a média felügyelet és igazgatók arcát is mutatva..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.