Vasárnap bontott zászlót Márki-Zay Péter új formációja, a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM), amelynek alapítói között Hadházy Ákos, Bod Péter Ákos és Mellár Tamás mellett például a balliberális médiaügyvéd, Magyar György is szerepel. Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy a mozgalom vezetői bolsevista, kommunista trükköket alkalmaznak, és a befektetett munkát megspórolva …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Akkor nézzük meg- orbán hányszor bukott?
1990,1994,2002(miniszterelnöki székből),2006 ( a legfájóbb- azóta sem heverte ki)-és közben körbefordult önmagán.
1990 vad liberális, 1994 -2002 polgári párt irányvonal, 2002- már mutatkoznak a majdani autokrácia-és kisajátitás jelei( a haza nem lehet ellenzékben)-következmény: a miép kihullott tagjaiból,és szimpatizásaiból széllsőjobboldali párt létrehozása (jobbik), és 2006 után puccskisérlet a törvényesen megválasztott kormány ellen az előbbiek segédletével.
2011-2012 alkotmányos puccs!,amire még a 2/3-ad sem adott-és nem ad felhatalmmazást.
2014-től illiberális "demokrácia"-hogy az milyen lehet,csak ő tudja- mert egyre inkább demokrácia lebontást jelentett, és a jogállam lebontását.
Aztán 2018-ban megint fordult- és vad régivágáásáú kereszténydemokrata lett! ( magyarán- kiterjesztette a fasizmus épitését)

Na kérem, a fidesz által oly megvetett politikusok amennyire én emlékszem nem igen változtattak a nézeteiken- a fidesz=orbán változott meg olyan irányba, amely tisztességes ember számára vállalhatatlan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@verőce21: 21.33, hajrá verőke, ezt nagyon eltaláltad. Ezek a gecik azt hiszik, biztos befektetés a politika, ahol büntetés nélkül lophatják szét a közöst.

Remélem fogod kik ezek a gecik. Ja, nem.
papa.49
Bagoly mondja a verébnek ,,nagyfejű,, ))))))))))))
verőce21
Szegény Szerény Szónokok Pártja (SzSzSzP) alakult, akik nem látják, hogy a szabadsággal baj van a fejekben. A tömegek nem akarják a szabadságot. Semmilyen korban.
Ha nem is lehet megvalósítani, de az emberek öntudatában fenn lehet tartani a szabadság igényét alkalmas retorikával, karizmatikus szónokokkal.
Mindig a szellemi történelmi elit törekvése volt csak, hogy akarja a szabadságot. A tömegek nem akarnak, sem liberalizmust, sem szabadságot. Egy új, olcsó fogsort akarnak legfeljebb csak a betegpénztáraktól.
@Peller Anikó: @papa.49:
kereső
@bencemacska: tegnap 19:48. Nem vitatkozom! Akkor legyen: mára már egy fasizmusba hajló dikatórikus maffia főnök- Keresztapa! lett, aki Mephisto jelmezbe bújt Cipolla !
bencemacska
@verőce21: ma, 05:49
Nagyon sokak fejéből hiányzik a "szabadság" definíciója. Nagy divat a szabadság és a szabadosság összekeverése. van akiknél tudatlanságból, van akiknél tudatos ferdítésből.
És ezzel a politikusok egyes csoportjai visszaélnek!
verőce21
@bencemacska: Erről írok, hogy a tömegeknél hiányzik a szabadság tudata, mert nincs is igényük a szabadságra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.