A kárpátaljai magyar bázisiskolák fejlesztési programja, valamint a nemzeti jelentőségű vajdasági magyar intézmények programjai és megkezdett beruházásai megvalósításához szükséges forrás biztosításáról döntött a kormány. Az ezekről szóló kormányhatározatok a Magyar Közlöny hétfői számában jelentek meg – írja az MTI.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért ez ad némi magyarázatot,

még akkor is, ha már magában is elképesztő

Mániákus azonnal leellenőrzöm –ségem – azt hiszem a derék MTI ferdítései szoktattak rá, bár a hivatkozások sántítása sem bűntelen – rendszeres olvasója lettem a hivatalos Közlönynek. Elég gyakran jelenik meg tegnap már a 29. az ideiek közül. Lényegében a kormány határozatait és rendeleteit tartalmazza. Minden 2. – 3. számban olvashatunk olyanokat amikben ártunk és qurmányunk nagylelkűségéről van szó. Tegnapira két az 1061-es és az 1062-es határozat is ilyen volt. „a kárpátaljai magyar bázisiskolák fejlesztési programjának megvalósításához” illetve „a nemzeti jelentőségű vajdasági magyar intézmények programjai” hivatkozással osztottak el néhány milliárdot, „a miniszterelnök általános helyettesének bevonásával” ! =))
A dolognak van még egy vonzata. Épp a napokban derült fény arra, hogy mi a buli a Gundelnek a menzában. A kormány rendeletek és határozatok nagy gyakorisága érdekesen árnyalja a 25millió nagyságát! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.