Az újpesti rendőrök elfogták azt a férfit és társát, akik közel 1,5 millió forint értékben pénzt és arany ékszereket csaltak ki egy idős asszonytól. A rendőrök a lefoglalt zálogjegy alapján megtalálták az ékszereket és visszaadták a sértettnek.

Az unokázó csaló azt hazudta, hogy albánok tartják fogva és váltságdíjat követelnek

Ismeretlen elkövető 2019. február 12-én este felhívott egy idős asszonyt, és magát az unokájának kiadva pénzt próbált meg kicsalni a sértettől, de ő közölte a telefonálóval, hogy nincs pénze, majd a beszélgetés megszakadt.

A csaló ezután egy másik újpesti asszonyt is felhívott, és unokájának kiadva magát közölte, hogy pénzre van szüksége, mert albánok tartják fogva és addig nem engedik el, amíg nem fizet. Az idős asszony a taxival érkező 54 éves G. Ferencnek egy borítékban átadott közel 1,5 millió forint értékben pénzt és arany ékszereket. A férfi ezután a megszerzett értékeket – a megbeszéltek szerint – elvitte és átadta társának, az 54 éves Sz. Józsefnek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói azonosították az elkövetőket és 2019. február 21-én kispesti lakásukban elfogták őket. Az újpesti rendőrök a két férfit csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A nyomozók a kispesti lakásban lefoglalt zálogjegyek alapján megtalálták az arany ékszereket, amelyeket 2019. február 22-én visszaadtak az idős asszonynak.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Mekkorra ötlet és buli ez a migráncsozás.
Lepényleső
A bánság ezt a konkurenciát nem tűrheti,mindig a hatalom erejével fogja elfojtani?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.