Halálra gázolt egy kamion egy biciklist a tököli Csépi úton kedd délelőtt – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Tragédia – kamion gázolt halálra egy biciklist Tökölön – fotó

Összeroncsolódott kerékpár és egy tehergépjármű a tököli Csépi úton, ahol a teherautó halálra gázolta a biciklist 2019. február 26-án. A kerékpáros a gépjármű alá esett, a szigetszentmiklósi tűzoltók kiemelték onnan, de az életét már nem lehetett megmenteni. MTI/Mihádák Zoltán

Csámpai Attila azt mondta, hogy

a kerékpáros a kamion alá esett, a szigetszentmiklósi tűzoltók kiemelték onnan, de az életét már nem lehetett megmenteni.

András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták a helyszínelés és a műszaki mentés idejére.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ittott
ha aláesett, akkor oldalról történt. no komment.
Fradigege
@ittott: Kivizsgálják mekkora volt az oldal távolság. Én bringást úgy előzök, mintha egy autót előznék, pont az ilyenek miatt, hogy bármikor elzanyálhat.
ittott
@Fradigege: sajnos nagyon igazad van. a falvakban minden előfordulhat. előfordult, hogy álltam a forgalom miatt, és a vénasszony "rámfordult". a kár az enyém lett. és még kaptam a pofámra is, hogy mit keresek ott. ezen a képen is abszolút a túlsó sávban áll a kamion.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.