A Fidesz szerint abban biztosak lehetünk abban, hogy Dobrev Klára "szemrebbenés nélkül megszavazná az összes brüsszeli bevándorláspárti javaslatot". Gyurcsány Ferenc és pártja ugyanis európai egyesült államokat akar, és újdonsült listavezetőjük ismét világossá tette, hogy a DK politikusai továbbra is Brüsszel érdekeit képviselnék Magyarországon – reagált a DK listavezetőjének keddi budapesti sajtótájékoztatójára a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján úgy folytatta: Gyurcsány Ferenc és társai a brüsszeli bevándorláspárti politika egyik leghangosabb képviselői Magyarországon. A DK európai parlamenti képviselői az elmúlt években is minden brüsszeli bevándorláspárti javaslatot megszavaztak: támogatták a migránsvízum és a kötelező kvóta bevezetését, a Soros-szervezetek támogatásának növelését, a migrációt elutasító országok megbüntetését – mutatott rá. Hidvéghi Balázs kiemelte Niedermüller Péter tevékenységét, mint mondta, a DK európai parlamenti...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Kiafaszt érdekel a fidesz véleménye az ótvar durbincson kívül?
polar450
Ez az ótvar fidessvcsorda még mindig fosik Gyurcsányéktól!
A brüsszeli hordahazugságoknak leáldozott, megbuktak, ahogyan kell!
mekkelek
@durbincs: Még mindig a gyurcsány fóbia? Ha meg bûnei vannak miért nincs börtönben, vót rá 'nyócév' és mégis semmi... ennyire balfékek vagytok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.