Egy autós áthajtott egy földön fekvő emberen Tolna megyében, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség. A nyomravezetőnek 300 000 forintot ajánlanak.

Földön fekvő gyalogoson hajtott át egy autós Paksnál, majd továbbhajtott

Fotó: police.hu

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása és más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – írja a police.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 2-án 20 óra 40 perc körüli időben ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen járművel a 6232-es számú úton – Nagydorog és Paks között –

áthajtott az úttest közepén fekvő gyalogoson, és a helyszínt adatai hátrahagyása nélkül elhagyta.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, illetve az elkövető személyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Paksi Rendőrkapitányságon, illetve bármelyik rendőri szervnél.

Hívja a Paksi Rendőrkapitányságot a 06/75 510-640-es hívószámán, illetőleg a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-74/501-100-as telefonszámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es és a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 300.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti.

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Forrás: police.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Fekvőrendőr.
Honnan tudhatta volna, hogy az egy civil?
papa.49
Szerntem az ,,osztrák mercis vót,, )))))))))))))))))))))))
Yoda69
Lehet valaki már ő előtte elgazolta. Ez persze nem mentesít az alól hogy meg kellett volna állnia. Így ha megfogjak súlyos buntire szamitjat
desir62
"A nyomravezetőnek 300 000 forintot ajánlanak." Amit sohasem fizetnek ki.
Ha meg ó migráncs vót, nem is ajánlatos látni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.