A Kormány 1067/2019. (II. 27.) Korm. határozata nyomán Magyarország csatlakozik az Egyesült Nemzetek Szervezete keretében felállítandó Terrorizmus Elleni Koordinátorok Globális Hálózatához, valamint az Egyesült Nemzetek Szervezete keretében már működő Terrorizmus Elleni Hálózathoz is. Az ENSZ Terrorizmus Elleni Hálózat célja a terrorizmussal szembeni fellépés kapcsán a jó gyakorlatok és a tapasztalatok megosztása, az együttműködési lehetőségek felkutatása és kibővítése. Az ENSZ keretein belül zajló terrorelhárítási együttműködés alapja egyébként a 2006-ban elfogadott Globális Terrorelhárítási Stratégia.

Forrás: jogalappal.hu
Feltöltő: jogalappal
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
,,... tapasztalatok megosztása, az együttműködési lehetőségek felkutatása és kibővítése."

A biszbasz kormány majd megosztja a nagyérdeművel, hogy hogyan lehet félelemben tartani az arra hajlamos másfél milleres nyájat, terroristák és migráncsok nélkül.

Inkább nem az Európai Ügyészséghez kellene csatlakozni?
Ja, nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.