A Pro Savaria Egyesület színeiben a városházára bejutott, eddig a Fidesszel együttműködő alpolgármester, Molnár Miklós szembefordult Puskás Tivadar fideszes polgármesterrel, és az ellenzékkel együtt szavazott a csütörtöki közgyűlésen, ezzel pedig már az ellenzék került többségbe. Elutasították Puskás napirendi tervezetét, az ellenzék pedig egy tujával barikádozta el

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fütyiszek mint az óvodások toporzékolnak ha nem ők nyernek !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Na, ők aztán tényleg "fiatalok", ha nem is demokraták! Kb. egy kiscsoportos óvodás szintjén vannak.
Aki Én
,,Szombathelyen összefogott az ellenzék, és közös jelöltet is indítottak az őszi önkormányzati választásra"
Amíg ezt nem érti meg az ellenzéknek csúfolt hazaáruló banda, addig a hazug rezsimnek van csak esélye.
Ha összefogás van, akkor mindenhol verhető a rabló rezsim. Ezt már többször láthattuk is. Vásárhelyen is így sikerült kibaszni a legyőzhetetlennek hitt fideszt. Be is vetettek mindent, de annak ellenére elporolták őket úgy, hogy még ma is porzik minden.
Ez is mutatja, hogy a többség nem, sőt sosem volt rabló rezsim párti.
Amikor 2002-ben elbuktak, több szavazatot kaptak, mint az utóbbi alkalmakkor a kétharmadhoz. Mi kell ahhoz, hogy lássuk, a többség sosem volt fideszes.
Eladott Ország
Kövér "házmester" Laca, az a vén komcsi hol van ilyenkor hogy lesújtson a rettenetes kalapácsával és megvonja a fizetésüket ahogy az ellenzékiekkel tette amikor tiltakozni mertek? Ja az ellenzék a magyar- és családellenes rabszolgatörvény ellen tiltakozott, a hazáért, a magyarokért, és nem a fidesz hatalmáért. A fidesz mottója: "Vagy miénk a hatalom és a pénzetek, vagy pusztuljon minden!" Nem csodálom hogy zavarta őket a világosság hiszen a fejükben is csak sötétség van. Orbán már hozatja a mamut fenyőket a saját eltorlaszolásához. Akkor most képzeljük el, mit fog tenni orbán hasonló helyzetben Budapesten... Nem fog visszariadni a vérontástól, az garantált.
Aki Én
Ha jön az a félkegyelmű @Shikari: és közli, hogy már a szobanövények is a fidesz pártján állnak, akkor besírok...
bencemacska
@Aki Én: ma, 14:34
Persze, csak azóta azok a többletszavazók elhagyták az országot, a csürhe meg itt maradt! Nekik még a levélben szavazás sem jár!
Mi meg ilyen kevesen vagyunk!
Aki Én
@Shikari: ...semmi extra. Neked vannak rossz érveid. Habár ez is erős túlzás, mert leginkább nincsenek érveid :)
Tujákat bírod ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.