A Pécsi Stop számolt be arról, hogy bicskanyitogató fotókat osztottak meg a Facebookon a pécsi gyermekklinika légúti osztályáról. Főleg mert közben az orvosok és az ápolók a szívüket-lelküket kidolgozzák a betegekért.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Ha az orvosok és ápolók szívüket, lelküket kiteszik a gyerekekért, akkor nekik is érdekük a kórház felújítása.
Vagy szerintük ez így rendben van?
Eladott Ország
Az ötven éves bútorokon, a töredezett kőpadlón, a rozsdás infúziós állványon és azon az őrületes pénzen, amit ez az ország az egészségügybe töm. Visszagondoltam arra, hogy 15-20 évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt, hogy ne adjanak a kórházban gyógyszert, hanem be kelljen vinni. Hogy ne legyen pizsama, törölköző, szappan, vécépapír, lázmérő, evőeszköz. Ma pedig már természetes, hogy nincs. Ma már annak is örülünk, ha orvos vizsgál meg váratlan baj esetén és fel sem tűnik, hogy talán bőrgyógyász próbálja kitalálni, hogy vakbélgyulladásunk, vagy infarktusunk van éppen. Megszoktuk, elfogadtuk és ha tovább rothad a rendszer, azt is meg fogjuk szokni. Pedig nem kellene. Nem lenne szabad. Semmi sem indokolja az ócska ágyat, a rozsdás állványt, az ezeréves éjjeliszekrényt. Semmi. Ha valóban jól teljesít az ország, ha valóban annyi pénz áll rendelkezésre, ha az uniós források oda kerülnek, ahová kerülniük kell, ha a munkanélküliség lényegében megszűnt, ha minden munkavállaló fizeti az egészségügyi hozzájárulást, akkor nincs, nem lehet indok arra, amit napról napra tapasztalunk az egészségügyben.
Nessy
Mire felnőnek a gyermekek, megvalósul vagy Kásler, vagy Matolcsi csoda elképzelése! És addig? Addig ne tessék beteg lenni!
Pegero
@Eladott Ország: A geci liberális média megint hazugságokat terjeszt a Pécsi gyermekklinikáról és hamis képeket osztanak meg az interneten!
http://mindenszo.hu/a-liberalis-media-hazugsa...
Te meg benyeled, mint Kunhalmi, aki "véletlenül" pont ott volt a Kossuth téren és még sose nyelt.
https://www.youtube.com/watch?v=AHuKY_pzeGc...
Kuc, kuc, kuc Egon Úr!
Borsodi
@Nessy: Bocsi de ez a rozzant Kásler ürül ha kitud menni a Wc re úgy, hogy nem alszik el,mit várunk ezektől az emberektől akik már lassan elemről mennek.Adjuk már át a fiataloknak a staféta botot A jövőjüket ne mi építsük..Mert mi igen szarul csináltuk,egyik elkúrta,a másik mindent ellopott.
Nessy
@Borsodi: a fiatalokkal az a gond, ha a politikai tisztánlátása nem párosul szakmai tudással, ha akkor volt utoljára kórházban, amikor megszületett, ha nem érdekli azok véleménye, akik nap, mint nap ott dolgoznak, akkor eben guba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.