Gulyás Gergely azt ígérte Berlinben, hogy március 15. után leszedik a Juncker-Soros plakátokat, és az EP-kampány hajrájában tartózkodni fognak a hasonlóan provokatív stílustól. Például azt, hogy március 15. után leszedik a Juncker-Soros plakátokat, és az EP-kampány hajrájában tartózkodni fognak a hasonlóan provokatív stílustól.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A szőrösszar kijelentésén nincs mit csodálkozni ő alapból ilyen hazug !!!
Azt hogy valóban megteszik-e majd meglátjuk hamarosan !!!
advocat
Kíváncsi vagyok. Mert szerintem már holnap elkezdik! Meglátjuk. Kovács meg ezt tanulta a CEU-n?
RonaGyuri
Mivel a telegatyás igazodó cenzor kiradírozta a beküldést ide teszem a reakciómat a hírre:
Újabb fricska az EPP-nek és a CDU-nak

Őfenesége most éppen a Welt am Sonntagban mutatta ki a foga fehérjét

Miközben az EPP vezetése reménykedik, sőt a CDU új főnöknője egyenesen ígértet csiholt ki a szerencsétlen Gulyásból a dagadt retardált törpe újabb harsonákat fújt meg, a Welt am Sonntagnak reagált a kormány plakátjait érintő és a Fidesz EPP-ből való kizárását kérő néppárti bírálatokra.
„Figyelembe vette” a kritikákat, legalább is azt amit képes volt felfogni belőle és „Március közepétől Frans Timmermans, az Európai Bizottság alelnöke és a baloldal csúcsjelöltje kerül a kormány plakátjain Juncker helyére a kormány sorosos plakátjain ”!
Majd „a baloldal szalámitaktikát folytat. Ha minket kizárnak, az osztrákokat támadják majd, utána jönnek az olaszok”
Aztán kifejtette, hogy „a kritikusai naivak. … a politikában Lenin után az ilyeneket hasznos idiótának szokták nevezni. Bár hisznek abban, hogy szellemi harcot folytatnak, ezzel valójában az ellenfeleik érdekeit szolgálják-”.
Sőt mikor a riporter visszakérdezett, hogy „a baloldal hasznos idiótáinak tartja-e a kritikus kereszténydemokratákat”, határozott igennek válaszolt sőt hozzátette – megcsillogtatva elképesztő arroganciáját, hogy „mert az EPP megosztottságát mozdítják elő”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.