Fülöp tizenkét telet töltött Bodrogkeresztúron, most visszatért, és örökre marad. Életében 12 telet töltött Bodrogkeresztúron Fülöp, a gólya, de tavaly elpusztult, mikor nekiment a nagyfeszültségű vezetéknek, számolt be a TV2 Tények című műsora szombat este. A spanyol születésű szárnyast rajongta a település, még életében futóversenyt rendeztek tiszteletére. A Tényeknek Révész Máriusz részletesen elmesélte Fülöp és a település történetét, majd miután az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos az öt kilométeres versenyen célba ért,

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mártiriusz rosszul ösmeri a viccet

„az aktív Magyarországért felelős kormánybiztos ” nemes cselekedete

Ő maga mesélte el, hogy mivel „Életében 12 telet töltött Bodrogkeresztúron Fülöp, a gólya, de tavaly elpusztult, ” és „A spanyol születésű szárnyast rajongta a település, még életében futóversenyt rendeztek tiszteletére”.
S miután sk lefutotta az aktuális futóversenyt átadta a falunak a kitömött gólyát!!! Mondván „ami így már örökre Bodrogkeresztúron marad, a kultúrban. ”!!! =))
Nos nekem a klasszikus vicc ugrott be Kohn bácsi papagályáról, akit mikor kivándorolt nem engedték magával vinni, azt javasolták neki, hogy tömesse ki. A háborgó öreget az állat csitítja: Levágni, kitömni, csak el innen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.