Március első napjára hirdetett meg demonstrációt az ún. Fiatalok a Demokráciáért mozgalom. A korábbi, nagy dérrel-dúrral meghirdetett ellenzéki demonstrációkra sem könnyű ráhúzni a sikertörténet jelzőt, többször előfordult már olyan, hogy azokon csupán néhány „mindenre elszánt” tiltakozó vett részt, ez a mostani érdeklődés pedig mindent alulmúl. "Lánchíd Blokád – A kormány lemondásáért!” címmel. Az esemény Facebook-oldalán a következők olvashatók...

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: verőce21
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
érdekes, hogy ezt bezzeg nem racizta ki a cenzor!!! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
@verőce21: inkább ez a jellemző sajna:
O1G király, magyar király
Léptet fakó lován:
Körötte csend amerre ment,
És néma tartomány.
Clavigo
@verőce21: Az utolsó kapcsolja le a villanyt,,,aztán nem bánom,," éljen Eduárd "... Tartsátok el...a Disznót.
solidedge
Nem a tüntetések fogják megbuktatni Orbán rendszerét. A 2006-os puccskísérlet sem sikerült Orbánéknak, pedig a felbérelt és felhergelt tömeg igen kitett magáért a TV székház, az utcák szétverésével, autók gyújtogatásával és a rendőrök százainak megsebesítésével. Azt kell tudni, hogy többen vannak azok akik tiszta szívből gyűlölik az Orbán féle rendszert , mint azok akik mellette állnak azon okokból, hogy Orbán mellett nagyot lehet lopni, anyagilag lekenyerezettek, politikailag tájékozatlanok így könnyen félrevezethetők. Orbánék a választási törvény módosításával és a szavazás körüli trükkök és csalások mellett sem tudták elérni az 50 %-ot. Ez az Orbán rendszer nagyon ingatag és kártyavárként fog összeomlani. Félek hogy nem demokratikus úton.
moareka
Amíg az igénytelen, agyatlan szavazásra jogosultak nem mozdulnak, valamint a bírka, igénytelen agyatlan hívek meg szigorúan megmozdulnak, az ellenzék meg néz mint borjú az új kapura, addig ne várjunk itt még Szerbiát sem...
verőce21
A lenullázódás kevés az ellenzéknek.
Egy alternatív parlament felállítására fogja felkérni az ”Alternatív Komédiások Formációja” az ajtóknak rohangáló, élőben bejelentkező, kerepelő, sípoló, konfettiszóró, tűzjelzőt bekapcsoló, földön hempergő, ripacskodó kollégáit. - csak jobb idő van a házban, mint a Hídon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.